Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Liverpool meccshez


10. Leszámítva a múlt heti döntetlent, a Chelsea legutóbbi három Liverpool elleni meccsét megnyerte. Most is a házigazdák a találkozó esélyesei 1.60.

9. Az odavágó 1-1-es döntetlennel ért véget az Anfielden, egy ugyanilyen eredmény most több, mint hétszeres pénzt ér 7.50.

8. A kékek régóta veretlenek már a Liverpool ellenében: egészen pontosan legutóbbi hat, 'Pool elleni meccsükön nem kaptak ki Gerrardéktól. Már csak ezért sincs túl magas odds az 1X-re 1.14

7. A legutóbbi két alkalommal, amikor Liverpool a Ligakupa elődöntőjébe jutott, akkor ki is harcolta a döntőbe kerülést. Győzelmükkel mi is elég jó járnánk 5.50.

6. Brendan Rodgers fiai legutóbbi négy idegenbeli meccsüket megúszták kapott gól nélkül. Sok pénzt ér, ha úgy nyernek a vendégek, hogy nem kapnak gólt 9.00.

5. A vörösök összesen 10 gólt lőttek azon a négy idegenbeli meccsen, 11.00-szeres pénz üti markunkat, ha góljaik száma 2,5 felett lesz.

4. A Chelsea viszont legutóbbi két Ligakupa elődöntőjében egyetlen gólt sem kapott. Egész combos odds van a kapott gól nélküli hazai győzelemre 2.67

3. Jose Mourinho legényeinek jól megy a góllövés hazai pályán: legutóbbi 13 meccsükön rendre kettő, vagy afölött termeltek. Jól fizet, ha megtartják ezt a jó szokásukat 3.10.

2. A két csapat Ligakupa döntőt játszott egymással 2005-ben. Akkor a Chelsea nyert 3-2-re, egy ilyen eredmény most több, mint hússzoros pénzt hozna a konyhára 23.00

1. Steven Gerrard mindössze egy gólt rúgott eddig a Chelsea ellen, holott már 27 alkalommal lépett pályára ellenük. Az egyszeri fogadó is jól jár, ha a legendás középpályás kezdi meg a gólgyártást 14.00