Tíz hasznos statisztika a Bradford-Reading FA-kupa meccshez


10. A Bradford és a Reading utoljára több, mint tíz évvel ezelőtt játszott egymással, akkor a Bradford nyert 2-1-re. Most is a hazai csapat az esélyesebb, bár nem sokkal 2.55.

9. A két csapat legutóbbi 11 meccsén öt iksz született  — 1994-ig nyúlik vissza ez a statisztika. Egy újabb döntetlen több, mint háromszoros pénzt ér 3.25.

8. Ugyanakkor mindkét csapat csupán egyszer ikszelt az FA-kupa idei szezonjában. Az 1/2 másfélszeres szorzó alatt van 1.33.

7. A Bradford véget vetett két meccses nyeretlenségi sorozatának  — november óta ez volt legrosszabb sorozatuk — egy 1-0-s győzelemmel a Crawley ellen. Jól járunk, ha megint kapott gól nélkül nyernek 4.20

6. Eközben a Reading legutóbbi öt meccséből csak egyet nyert meg, mióta kiverte a Derby-t az FA-kupából. Azóta csak két gólt lőttek a vendégek, ezért is van ilyen magas szorzó a győzelmükre 2.80

5. Jamie Mackie a hosszabbításban mentett pontot csapatának a Bolton elleni bajnokin (1-1). Ez volt szezonbeli harmadik gólja a Reading színeiben, újabb találata több, mint háromszoros pénzt ér 3.65.

4. A Bradford ügyeletes gólvágója, Jon Stead már nyolcnál jár a szezonban, ebből ötöt a kupában szerzett. Sokat hoz a konyhára, ha duplázik 18.00.

3. Billy Clarke sem panaszkodhat: a hazaiak játékosa hat gólt lőtt legutóbbi 11 meccsén. Jó odds van arra, hogy a hazai csapat gólt lő mindkét félidőben 4.10.

2. A Reading legutóbbi négy veresége alkalmával egyszer sem volt eredményes, vajon ez most is így lesz? 2.95

1. Simon Cox, a Reading legerdményesebb játékosa 12 mérkőzés óta gólképtelen. Az ír játékos októberben talált be utoljára és több, mint hatszoros pénzt ér, ha ő lövi az elsőt 6.75.