Tíz hasznos statisztika a Bournemouth-Liverpool Ligakupa meccshez


10. A Bournemouth és a Liverpool mindössze öt alkalommal játszott egymással 1927 óta. A Liverpool mérlege aktális ellenfelével szemben 3-2-0, mégis kétszeres szorzó van mai győzelmükre 2.00.

9. A tavalyi FA Kupa szezonban már összekerült a két csapat, akkor a 'Pool nyert 2-0-ra. Az idei szezonban csupán négyszer fordult elő, hogy a Liverpool ne kapott volna gólt valamilyen meccsen; 3.50-et ér ha ma a vendégek kapott gól nélkül nyerik a meccset.

8. Két alkalommal győzött 4-1-re a Liverpool ebbben a párosításban, egy ilyen eredmény most busásan megtérül 29.00.

7. A Bournemouth vezeti a másodosztályt, 12 meccses veretlenséggel bír. 3.75-ön a hazai győzelem.

Liverpool-Bournemouth 2-0 az FA Kupa tavalyi szezonjában:

6. A Bournemouth legutóbbi hat meccséből hármat megnyert és háromszor ikszelt. Az 1X sem rossz opció 1.84.

5. A Liverpool tíz meccsből csak kettőt nyert és az összes idegenbeli meccse közül csak háromszor győzött. 3.60-as odds van a döntetlenre rendes játékidőben.

4. A vörösök 3-0-ra kikaptak vasárnap a Manchester Unitedtől annak ellenére, hogy kilencszer lőttek kapura, míg a MU csak hatszor.Majd' kétszeres pénzt ér, ha a vendég gólok száma 1,5 alatt lesz 1.80.

3. A Bournemouth eresztette el eddig a második legtöbb lövést (átlagosan 16,2) a másodosztályban. Nyolcszoros pénzt hoz a konyhára, ha Eddie Howe fiai 2,5 felett termelnek ma este 8.00.

2. Callum Wilson két gólt lőtt eddig a Ligakupában és tízet a másodosztályban. Jól járunk, ha ő szerzi az első gólt 6.10.

1. Dan Gosling négy góljával a legerdményesebb Bournemouth játékos ebben a sorozatban. A középpályás újabb gólja 6.75-ös pénzt ér.