Tíz hasznos statisztika a Barcelona-Sevilla szuperkupa meccshez


10. A spanyol szuperkupa első meccsén a Barcelona 2-0-ra nyert Sevillában. Most is ők az esélyesek 1.33.

9. A Barcelona 12 legutóbbi, Sevilla elleni meccséből tízet megnyert. Simán előfordulhat, hogy mindkét félidőt a hazai csapat nyeri 1.87.

8. Az odavágó első gólját Luis Suarez lőtte, akinek ez volt a 350. találata karrierje során, illetve a 85. gólja a Barcelona színeiben. Képes lehet arra, hogy megint ő szerezze az elsőt? 3.90

7.  A Sevilla mindössze egyszer találta el a kaput vasárnap, ugyanakkor a legutóbbi öt Barca elleni meccsükön összesen hét gólt szereztek. Jól járunk, ha a vendégcsapat lövi az első gólt 3.50.

6. Az előző szezonban a Barcelona kétszer is legyőzte a Sevillát hazai környezetben és mindkét alkalommal két gólt rúgtak a katalánok. Egy 2-0-s végeredmény most is benne van a pakliban 9.00.

5. Munir El Haddadi volt a Barcelona másik gólszerzője vasárnap. Ezt megelőzően hét meccsen hat gólt lőtt a Barca színeiben és szerdán is eredményes lehet 2.18.

4. Az előző szezon során a Sevilla bajnokin legyőzte otthon 2-1-re a Barcát — a győztes találatot Vincent Iborra jegyezte. A középpályás kilenc gólig jutott végül, közben 12 alkalommal kapott lapot, kétszer kiállították. Góljaira most nagy szüksége van a csapatának 8.50.

3. A Barcelona összesen 605 lövést regisztrálhatott az előző La Liga szezonban a Sevilla mutatója 459 volt ebben a tekintetben. Szép odds van arra, hogy 3,5 gól felett termelnek majd a csapatok szerdán 2.10.

2. A két együttes legutóbbi 12 egymás elleni meccséből csak egy ért véget döntetlennel, úgyhogy nem véletlenül van ilyen magas szorzó az ikszre 5.50.

1. A Barcelona már 12 alkalommal vihette haza a spanyol szuperkupát, míg a Sevilla csak egyszer (2007-ben). Durva odds van a vendéggyőzelemre 9.00.