Tíz hasznos statisztika az Olaszország-Spanyolország vb selejtezőhöz


10. A két együttes utoljára a franciaországi Európa-bajnokságon találkozott. Akkor az olaszok 2-0-ra nyertek — 2011 után újra legyőzték a spanyolokat. Ettől függetlenül nem ők számítanak favoritnak ezen az összecsapáson 3.15.

Olaszország-Spanyolország 2-0 (Euro 2016)

9. A nyári meccsen Giorgio Chiellini szerezte az első gólt, de most eltiltás miatt nem lehet ott a pályán. Meglepő volna, ha a Juventus középhátvédjének hiánya miatt gólképtelen maradna az olasz válogatott 2.55.

8. Spanyolország mérlege az olaszokkal szemben 2012 júniusa és a nyári Európa-bajnokság között 2-3-0 volt. Az oddsok alapján most a vendégcsapat számít esélyesnek 2.67.

7. Olaszország 3-1-es győzelemmel kezdte a világbajnoki selejtezősorozatot Izraelben. Azon a mérkőzésen Graziano Pelle gólt rúgott és nem mellesleg a nyári Eb-meccsen is betalált. Jól járunk, ha ő szerzi majd az első találatot 7.00.

6. Az Európa-bajnokságról való csúfos kiesés óta Spanyolország két meccset játszott és mindkét alkalommal kapott gól nélkül nyert. Az igazán nagy dobás persze az lenne, ha csütörtökön is úgy győznének, hogy egyszer sem kapitulálna a védelmük 4.00.

5. David Silva legutóbbi két meccsén a válogatott színeiben összesen négy gólt szerzett. Vajon újra eredményes lesz? 5.40 

4. Diego Costa sem tétlenkedett, hiszen kétszer is eredményes volt Lichtenstein ellen. Lehet, hogy a Chelsea csatára lövi majd az első gólt 6.30.

3.  Alvaro Morata is duplázott a Lichtenstein elleni selejtezőn, azóta viszont 10 meccsen csak kétszer volt eredményes a Real Madrid színeiben. Ám még így is a potenciális gólszerzők között tarthatjuk számon 3.55.

2. A két csapat legutóbbi hat egymás elleni meccséből három végződött döntetlennel. Ez most is benne van a pakliban 3.00.

1. Az Eb-selejtezők során egyenként egy olasz játékos sem lőtt összesen három gólnál többet. Antonio Candreva már eredményes volt a mostani vb selejtezőn és újra betalálhat 7.00.