Tíz hasznos statisztika az MK Dons-Chelsea FA Kupa meccshez


10. A két csapat még soha nem találkozott egymással tétmeccsen. Értelemszerűen a Chelsea számít favoritnak 1.32.

9. A Chelsea az elmúlt nyolc tétmérkőzésén veretlen maradt. Már csak ezért sincs túl magas odds az X2-re 1.05.

8. Ebből a nyolc meccsből négy végződött döntetlennel. Egy újabb ikszre azért most is van némi esély 5.20.

7. Az MK Dons előzőleg 11 Premier League csapat elleni meccsből négyet megnyert; a Ligakupa előző szezonjában például a Manchester Unitedet verték meg. Meglepik a londoni kéket is? 11.00

6. Karl Robinson fiai az előbb említett győzelmek során rendre legalább négy gólt lőttek. Most már azzal is elég jól járnánk, ha legalább két gólt szereznének a hazaiak 6.40.

Chelsea Press Conference : News Photo

5. Ha csak a legutóbbi hat olyan  kupameccset nézzük, ahol magasabb osztályú csapattal találkoztak a hazaiak, akkor azt látjuk, hogy azokból csupán egyet nyert meg az MK Dons. Szép odds van az 1X-re 3.55.

4. Az az egy FA Kupa győzelem magasabb osztályú csapat ellen még 2013-ban történt, akkor a Sheffield Wednesday-t verték 2-0-ra. Egy ilyen arányú hazai győzelemmel most hatalmasat kaszálnánk 61.00.

3. Diego Costa hat meccsen hat gólt rúgott, mióta Guus Hiddink a Chelsea edzője. Simán előfordulhat, hogy a vendégcsapat gólt szerez mindkét mérkőzésen 2.08.

2. A Chelsea legutóbbi öt tétmeccsén összesen 16 gól született. Ennek alapján könnyen meglehet, hogy 3,5 felett termelnek majd a csapatok 2.95.

1. Guus Hiddink csapata a legutóbbi hat tétmeccséből négyet megúszott anélkül, hogy a védelem kapitulált volna. Akár az is megtörténhet, hogy a vendégek kapott gól nélkül nyernek majd 2.00.