Tíz hasznos statisztika az Everton-Chelsea FA Kupa meccshez


10. A Chelsea legutóbbi kilenc, az Evertonnal játszott FA Kupa meccse során hat esetben jutott tovább. Most is londoni kékek továbbjutására van nagyobb sansz 1.75.

9. Ugyanakkor legutóbb az Everton jutott tovább ebből a párharcból: 2011-ben a negyedik megismételt mérkőzés tizenegyespárbajában harcolták ki a továbbjutást. Most alighanem szeretnék rövidebbre zárni a történetet 2.05

8. Ezt megelőzően az FA Kupa 2009-es döntőjében találkoztak utoljára, amit a Chelsea nyert 2-1-re. Egy ugyanilyen arányú vendégsiker most sem elképzelhetetlen 10.00.

7. Visszatérve az aktuális szezonra, az Everton 3-1-re nyert a Goodison Parkban még ősszel a Chelsea ellen. Egy ismétléssel igen jól járnánk 19.00.

6. Aztán a felek 3-3-as döntetlent játszottak január közepén a Stamford Bridge-en. Nem lenne ám rossz egy ilyen gólzáporos meccset látni 12.50.

Chelsea FC v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League : News Photo

5. A hazaiak legutóbbi négy meccsükből hármat elveszítettek, de ettől még a Chelsea nem számít favoritnak 2.67.

4. A Chelsea legutóbbi nyolc idegenbeli kupameccse során csak egyszer fordult elő, hogy ne talált volna be az ellenfél hálójába. Meglepő volna, ha az Everton kapott gól nélkül győzne 4.90.

3. Guus Hiddink eddig csak kétszer kapott ki csapatával, mióta újra leült a Chelsea kispadjára. Mindkét alkalommal 2-1-re veszített a londoni csapat 10.00.

2. Aaron Lennon legutóbbi tíz meccsén hatszor volt eredményes. Ő lövi majd az elsőt szombat este? 13.00

1. Bertrand Traore a negyedik és az ötödik fordulóban is eredményes volt (az MK Dons és a Manchester City ellen). A Chelsea fiatal játékosa akár most is betalálhat 3.50.