Tíz hasznos statisztika az Ausztria-Írország selejtezőhöz


10. Ausztria és Írország a 2014-es vb selejtezők során is ugyanabban a csoportban volt. Akkor egyszer az osztrákok győztek, egyszer pedig döntetlen lett az összecsapás vége. Nem feltétlenül ezért, de a házigazdák számítanak favoritnak 1.92.

9. Legutóbb 2013 szeptemberében találkozott a két csapat és akkor Ausztria 1-0-ra nyert. Egy ilyen végeredmény most is benne van a pakliban 6.25.

8. Akkor David Alaba szerezte a győztes találatot Bécsben; a 2014-es vb selejtezők során összesen hat gólig jutott. Szép odds van arra, hogy ő jegyzi majd az első találatot szombaton 8.00.

7. Írország már 14 alkalommal játszott Ausztriával és csak háromszor tudott nyerni, nyolc vereség és három iksz mellett. Most sem az íreknek áll a zászló 4.25.

Ausztria-Írország 3-1 (1995)


6. Az írek utoljára 1963 októberében tudták megverni Ausztriát. Azóta nyolcszor játszottak már velük és nyeretlenek maradtak. Már csak ezért is ilyen karcsú az odds az 1X-re 1.22.

5. A két csapat legutóbbi hét egymás elleni meccséből öt alkalommal mindkét csapat gólt szerzett 2.02.

4. Az írek eddig még veretlenek maradtak az aktuális vb-selejtezők során és átlagosan két gólt szereztek mérkőzésenként. Ha ezt megint hozzák, akkor azzal mi sem járunk rosszul 4.00.

3. James McClean jelenleg az ír válogatott legeredményesebb játékosa a maga két góljával, de vegyük figyelembe, hogy mindkettőt Moldovának lőtte az előző hónapban (3-1). Klubjában, a West Bromban is két gólt jegyez ebben a szezonban és durva odds van arra, hogy Bécsben is eredményes lesz 8.00.

2. Ausztria három selejtező után 1-1-1-es mérleggel áll a csoportjában. Csakúgy, mint az írek, ők is átlagosan két gólt szereznek meccsenként. Egy 2-2-es végeredmény egyáltalán nem elképzelhetetlen 17.00.

1. Írország négy meccsen van túl, mióta nyáron kiesett az Eb-ről. Mind a négy mérkőzésen ők rúgták az első gólt 2.45.