Tippek szombati FA-kupa meccsekhez


Southampton-Crystal Palace: X2 – 2.25

A Southamptonnak két meccsre volt szüksége ahhoz, hogy továbbverekedje magát az Ipswich Town gárdáján (1-1 otthon, majd 0-1 idegenben) és ugyan két olyan csapat találkozik a negyedik fordulóban amely legutóbbi három meccsét megnyerte, mégis a Crystal Palace tűnik esélyesebbnek.

Alan Pardew fiai szárnyalnak és a mester bizonyára rendesen feltüzeli majd őket volt csapata ellen. Előfordulhat, hogy a vendégek nem ezen a meccsen harcolják majd ki a továbbjutást, de ha újrajátszásra kerülne sor, akkor a Selhurst Parkban nem kérdés, hogy ki menne tovább.

 

Liverpool-Bolton: Fabio Borini gól – 2.43

FBL-ENG-PR-ASTON VILLA-LIVERPOOL : News Photo

Brendan Rodgers annak ellenére simán kihagyta a Chelsea elleni kezdőből Borinit, hogy a támadó jól játszott és még gólt is lőtt előzőleg az Aston Villa ellen. Végül a mester nem faragott erre rá, mert Raheem Sterling is jól játszott helyette és eredményes volt.

Rodgers rotációs szisztémája kétségtelenül jól működik, Borini pedig újra eredményes lehet - most éppen a Bolton ellen.

 

Blackburn-Swansea: Bafetimbi Gomis gól – 2.90

A Swansea játékosa, Bafetimbi Gomis igen jó formában játszik mostanában, hovatovább csapata egyik meghatározó játékosa. Az FA-kupa előző fordulójában két gólt lőtt a Tranmere Rovers elleni 6-2-es győzelem során és a gyengécske Blackburn ellen is nagy rá a sansz, hogy betalál.

A hazai csapat legutóbbi nyolc hazai meccséből csupán egyet tudott megnyerni.

 

Manchester City-Middlesbrough: A City nyer és mindkét csapat gólt lő – 2.95

Manchester City v Arsenal - Premier League : News Photo

Valami nincs teljesen rendben a Manchester City háza táján és az is valószínű, hogy sokak fejében már inkább a jövő heti, Chelsea elleni bajnoki jár, pedig előtte a Middlesbrough-t kell eltakarítani az útból, ha kupát akarnak nyerni a kékek.

A vendégek jó focit játszanak és egészen biztos, hogy megnehezítik majd a City dolgát.

 

Birmingham-West Brom: Gólok száma 1,5 alatt – 3.20

Szoros meccsre van kilátás a midlandi derbin, ahol inkább a küzdelem dominál majd, ami könnyen a színvonal rovására mehet. Valószínűleg  a gólok száma sem lesz majd az egekben.