Tippek az U20-as világbajnoksághoz


Katar9.00  döntetlen6.00  Portugália1.25
A csapatok már túlvannak egy mérkőzésen: Katar 1-0-s vereséggel kezdte világbajnoki szereplését, Kolumbia bizonyult jobbnak náluk. Zsinórban harmadik veresége volt ez az arab fiataloknak, legutóbbi három meccsükön még csak gólt sem tudtak rúgni.

Portugália ellen sem lesz éppen könnyű dolguk, ők Szenegál ellen kezdetek és simán behúzták azt a meccset 3-0-ra. Nem mellesleg ebben az évben csak Brazília tudott ellenük gólt szerezni (mondjuk tőlük ki is kaptak).

Tipp: Vendégcsapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 1.70


Szenegál6.00  döntetlen4.20  Kolumbia1.50
Kolumbia ellen javíthat Szenegál, bár az eddigi eredményeiket figyelembe véve könnyen összejöhet második vereségük a vb-n.

Ráadásul Kolumbia igen meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő eddig ebben az évben, szóval akár egy nagyarányú győzelem is kerekedhet ebből.

Tipp: Gólok 2,25 felett @ 1.63


Szerbia2.15  döntetlen3.15  Mali3.40
Uruguaytól kapott ki Szerbia 1-0-ra az első meccsen, így aztán gyakorlatilag kötelező a győzelem számukra, ha komolyan gondolják a világbajnoki szereplést. Ismerve a szerb mentalistást ne legyenek kétségeink afelől, hogy mindent megtesznek majd a győzelemért.

Mali Mexikót verte 2-0-ra vasárnap, ami mindenképpen komoly fegyvertény. Szerbia ellen még soha nem játszottak, de az általánosságban elmondható, hogy az afrikai csaptok kevésbé sikeresek az európaiak ellen.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00

 

Eredő odds: 5.54