Tippek Angol Ligakupa meccsekhez


Shrewsbury Town-Chelsea: Mindkét csapat gólt szerez – 2.00

Várjunk csak? A Premier League listavezetője gólt kap majd a harmadosztályú ellenfél otthonában?! Miért is ne? 

A Shrewsbury Town 23 gólnál jár a szezonban, a harmadosztályban nekik van a legjobb gólarányuk és a legutóbbi négy meccsüket megnyerték. Ráadásul ebből a négyből hármat hazai pályán nyertek meg, és összesen 10 gólt rámoltak be aktuális ellenfeleiknek.

A Chelsea-nek amúgy is össze kell szednie magát hátul - a kékek legutóbbi hat idegenbeli meccsükön rendre gólt kaptak (ha nem számoljuk bele a Sporting elleni BL meccset).

 

Liverpool-Swansea: Rickie Lambert gólt rúg – 2.43

Ma este végre gólt lőhet a helyzeteit eddig rendre elhibázó liverpooli csatár, Mario Bal… izé, Rickie Lambert, aki várhatóan kezdeni fog az Anfielden ma este. 

Nincs könnyű helyzetben a harminckét éves játékos, mert eddig nem sok lehetőséghez jutott a 'Poolban. Plusz a Southamptonból érkezett csatárnak vélhetően senki nem felejtette el megemlíteni, hogy micsoda megtiszteltetés a vörös mezt magára húzni... Ennek ellenére simán benne van, hogy Lambert ma meglövi első gólját a Liverpool színeiben. 

 

Liverpool-Swansea: Gólok száma 3,5 felett – 2.60

Még mindig Liverpool: nem kaptak gólt a Hull City ellen bajnokin - ilyenre már jó ideje nem volt példa - viszont lőni sem lőttek egyet sem.

Viszont a Swansea házigazdájaként többnyire sok gólos, szórakoztató meccseket játszanak. A legutóbbi három 'Pool-Swensea rendre sok gólt hozott: 3-1-es vendéggyőzelem a Ligakupában, illetve egy 5-0-s és egy 4-3-as hazai siker a legutóbbi két PL szezonban.

 

Shrewsbury Town-Chelsea: Andre Schurrle gól bármikor (wincast) – 2.65

Szóval a Shrewsbury simán betalálhat a Chelsea ellen, ugyanakkor nem kérdés, hogy a végén Jose Mourinho fiai nyerik majd a meccset. Aki pedig ebben jelentős szerepet vállalhat, az Andre Schürrle.

A világbajnok német válogatott oszlopos tagja szinte bármelyik PL csapatban dédelgetett sztár lehetne, a Chelsea-ben viszont olyan kellemetlen helyezetekbe kerül, mint például most hétvégén, amikor közvetlen közelről nézhette végig Van Persie egyenlítő találatát az Old Traffordon.

Ne feledkezzünk meg az egyiptomi Mohamed Salahról sem, ő is jó játékos, de Schürrle manapság jobb formában van.

 

Bournemouth-West Brom: Vendég – 2.80

Négy nap alatt ez a második meccs, amelyen a Bournemouth west midland-i csapattal méri össze az erejét, de ez most teljesen más lesz.

Ugyanis hétvégén, a másodosztályban 8-0-ra verték idegenben a Birmingham City-t, és ez egy így egy tökéletes felkészülésnek tűnik a West Brom elleni meccs előtt. Ugyanakkor Alan Irvine tanítványai is vérszemet kaptak, amikor a Ligakupa előző fordulójában az utolsó három percben kettőt rámoltak a Hull City-nek, ezzel 3-2-re módosítva a meccs állását.

Egyértelműen van keresnivalója a West Bromnak ebben a sorozatban és nem lenne meglepő, ha keményen, határozottan tennék helyre másodosztályú ellenfelüket. 

 

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards