Szombati selejtezők nyomában


Anglia1.02  döntetlen31.00  Málta81.00
Még mindig azokon az angol fociedzőkön göcög a világ, akik tele szájjal vallották, hogy nekik bizony nem elég a fizu és köszönnék szépen, ha még több pénzt kapnának, akár még egy kis piszkoskodással is.

Most nem ez a téma, de alaphangulat fokozónak nem rossz. Megenné a fene az egészet, ha az angolok nem nyernének a volt gyarmatuk ellen. Mindenki nagy hangon hőbörög, hogy az angol bajnokság milyen penge, meg szuperek a sztárok, blabla. Figyelni kell, hogy az esetleg magasan hordott orruk miatt nehogy ne vegyék észre a már cseppet sem kis csapat máltaiakat. Hogy aztán újabb vicc tárgyává váljanak. Ez nem fordulhat elő Angliában. Nem szabad másra gondolni, csak angol győzelemre!

Tipp: Anglia-Málta 2-1 @ 22.00


Németország1.22  döntetlen6.30  Csehország13.50
A Legfőbb Német Szaglószerv, Joachim Löw mindig talál valami kisgyereket, akivel térdre kényszerítik az aktuális ellenfelüket. Ha nem a fiatal, akkor meg Thomas Müller összebotoz valami gyötrelmes gólt, azt’ menjen mindenki haza.

A csehek még most próbálnak felegyenesedni az Eb-elesés után. Nem ez a legjobb pillanat a talpra állásra. Tuti, hogy a germánok leverik őket. Egy kőkemény, izmos vereséggel mehetnek vissza Prágába!

Tipp: Németország-Csehország 1-0 @ 8.00


Szlovénia2.45  döntetlen3.00  Szlovákia3.25
Nagyon szeretem a szlovénokat, ott még nem akartak lehúzni autómentősök, igaz nem is jártam arrafelé. Tetszik, ahogyan az országban született labdarúgók minden bajnokságban megállják a helyüket, nem dobálják őket ide-oda. A szlovénok még alakulgatnak, olykor hallatszik a hangjuk is, de lehet, hogy a nagymenőik óvatosak lesznek és nem adnak bele mindet!

Talán foci szempontból jobb lett volna, ha a cseh és szlovák focisták egyesülnek. Szlovéniában nem lesz sok öröme a vendégeknek, nyernek a háziurak.

Tipp: Szlovénia-Szlovákia 2-0 @ 10.50

Fogadj a legjobb oddsokon a világbajnoki selejtezőkre!