Végjáték Itáliában


Lazio 1.30, döntetlen 5.00, Sampdoria 11.00
A Lazio simán odaérhet az EL-t jelentő ötödik helyre, ha tartani tudja jó formáját. Az előző fordulóban nyertek az Inter vendégeként 3-1-re, ezt megelőzően pedig a Bolognát intézték el 6-0-ra otthon.

Kilenc fordulója nyeretlen a Sampdoria szerdán 1-1-et játszottak hazai pályán a Catania ellen. Kiesni már nem fognak, tavaszi mérlegük idegenben 1-5-3. Vendégként egy gólnál többet csak a Juventusnak lőttek idén, még január elején. Legutóbbi három meccsükön viszont legalább egy gólt mindig tudtak szerezni.

Tipp: Hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez @ 1.95

Napoli 1.30, döntetlen 5.25, Siena 10.00
Biztosan ezüstérmes már a Napoli és ezzel a BL főtábla is biztosítva van számukra. Mindenfajta teher nélkül játszhatnak tehát a kieső Siena ellen. Hazai pályán még veretlenek idén, vonatkozó mérlegük 7-2-0, legutóbbi négy meccsüket megnyerték otthon.

Elméleti esély még maradt a Siena bennmaradására, de nem valószínű, hogy csoda történik majd. Sorozatban négy bajnokit buktak el az előző fordulók során, ezeken még gólt sem rúgtak.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-2), a Napoli nyeri a meccset @ 3.00

AC Milan 1.68, döntetlen 3.70, Roma 5.25
Ugyan harmadik helyezett a Milan, de csak akkor nyugodhatnak meg, ha megnyerik soron következő bajnokijukat, ami egyáltalán nem lesz egyszerű a Roma ellen. A hétközi fordulóban 4-0-ra nyertek a Pescara otthonában, otthon pedig veretlenek tavasszal, ráadásul a Napoli elleni iksz kivételével az összes meccsüket megnyerték.

A Roma az EL helyért hajthat, két ponttal vannak lemaradva az ötödik helyezettől (Udinese). Ugyanakkor, ha megnyerik május végén a Lazio elleni kupadöntőt, akkor számukra mindegy is bajnoki helyezés. Ötmeccses veretlenségi sorozatuk szerdán megszakadt, Chievo nyert ellenük Rómában 1-0-ra.

Tipp: A hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez @ 2.20