Vasárnapi „széria”


Juventus1.20  döntetlen6.50  Palermo16.00
A múlt heti, Sassuolo elleni 1-1-es ikszet követően Athénban kapott ki BL meccsen a Juve, és hosszú idő után ez az első olyan alkalom, hogy egymás után két tétmeccsen maradt nyeretlen Juventus. Ettől függetlenül az első helyről várhatják az olasz bajnokság nyolcadik fordulóját.

Hazai pályán utoljára tavaly májusban veszítettek pontot, az idei szezonban pedig csak a Róma tudott nekik gólt rúgni. Legutóbbi négy, Palermo elleni meccsüket egyaránt kapott gól nélkül nyerték meg, de többnyire nem szokták őket megszórni.

Mondjuk az előző szezonban nem volt alkalmuk a Palermóval játszani, hiszen az épp a másodosztályban vitézkedett. Amúgy a szicíliai csapat teljesítményét elnézve előfordulhat, hogy az első osztályú szereplés nem fog egy évnél tovább tartani. Mérlegük 1-3-3, egyetlen győzelmüket pont az előző fordulóban szerezték: hazai pályán verték 2-1-re a szintén újonc Cesenát.

Tipp: Gólok száma a hazai csapatnál 2.5 alatt @ 1.61


Cesena6.50  döntetlen3.70  Inter1.60
A múlt heti vereség után igen jól jönne legalább egy pont a Cesena számára, ami otthoni mérlegüket elnézve nem is olyan lehetetlen elképzelés. Három hazai bajnokin öt pontot szerzett az újonc, legutóbb pont az Inter városi riválisát fogadták és az meccs 1-1-s döntetlennel ért véget.

Az Inter pedig továbbra is csak vergődik a bajnokságban, három fordulója nyeretlen. Múlt héten hazai pályán 2-2-s döntetlent játszott a Napolival (úgy, hogy a négy gól gyakorlatilag a meccs utolsó 10 percében született). Idegenben eddig két iksz és egy vereség az Internazionale mérlege.

Tipp: 1X @ 2.35


Napoli1.42  döntetlen4.75  Verona7.50
A Napoli sem az elvárásoknak megfelelően szerepel a bajnokságban, az Inter elleni 2-2 például nekik sem volt túl jó. Viszont legalább négy fordulója veretlen a nápolyi csapat, ellenben otthoni mérlegük nem túl rózsás (1-1-1). Most viszont az a Verona látogat hozzájuk, akiket az előző szezonban oda-vissza vertek.

Egyébként a Veronának jelenleg ugyanúgy 11 pontja van, mint aktuális házigazdájának; a múlt héten a Milantól kaptak ki hazai pályán 3-1-re. Idegenbeli teljesítményük pont olyan, mint a Napoli hazai mérlege, azaz egy győzelem, egy vereség és egy iksz. Gólt csak a Róma otthonában kaptak (szám szerint kettőt).

Tipp: Gólok 3 alatt (ázsiai) @ 1.71

Eredő odds: 6.47