Vasárnapi széria


Fiorentina 1.48, döntetlen 4.00, Torino 7.50
Jó formában futballozik a Fiorentina mostanában, nem csoda hát, hogy öt fordulóval a vége előtt a negyedik helyen állnak 55 ponttal. Mögöttük a Roma négy ponttal lemaradva az ötödik. Múlt héten az Atalanta otthonából hoztak el három pontot (0-2). Hazai pályán hat meccs óta veretlenek, ráadásul vonatkozó mérlegük tavasszal 4-2-1. Legutóbb pályaválasztóként a Milant fogadták, az a meccs 2-2-es döntetlennel zárult.

A Torino ebben a szezonban nem váltotta meg a világot, bár kiesési gondjai aligha lesznek a 15. helyen álló csapatnak. Az előző fordulóban a Roma házigazdájaként kikaptak 2-1-re, egyébként három meccses nyeretlenségi szériában vannak. Tavasszal idegenben nem voltak túl hatékonyak (2-3-3), legutóbb a Bologna otthonában ikszeltek (2-2).

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.88

Napoli 1.48, döntetlen 4.00, Cagliari 7.50
Úgy tűnik, hogy egy nagyobb hullámvölgyet követően Nápolyban helyreállt az élet rendje. Négy forduló óta nem találtak legyőzőre, múlt héten a Milan vendégeként játszottak döntetlent (2-2). Két legutóbbi hazai meccsüket megnyerték a Genoa és az Atalanta ellen.

A Cagliari az előző fordulóban az Intert verte 2-0-ra otthon. Idegenben viszont három meccs óta nyeretlenek. Cataniában és Siénában egyaránt 0-0-át értek el, Bolognában 3-0-ra kikaptak. Utolsó idegenbeli győzelmüknek február közepén örülhettek, akkor az utolsó helyezett Pescarát tudták legyőzni (2-0).

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 1.95

Juventus 1.68, döntetlen 3.70, AC Milan 5.10
Csodának kéne ahhoz történnie, hogy ne a Juventus legyen bajnok idén, főleg ha ma nyernek a Milan elleni rangadón. Egyébként a bajnokságban öt meccses győzelmi sorozatnak örülhet Torino fekete-fehér fele. Hazai pályán utoljára Genoa ellen hullajtottak pontot, még január végén (1-1). Azóta négy bajnoki meccset játszottak a Delle Alpiban és mindet meg is nyerték, hét gólt rúgtak összesen és csak a Pescara volt képes ellenük betalálni egyetlen egyszer.

A harmadik helyezett Milan szinte fényévekre van a listavezetőtől, 15 pont a hátrányuk. A második Napoli már közelebb van hozzájuk, de ahhoz viszont nyernie kéne a meccseket a Milannak, hogy legalább a nápolyiakat befogja, vagy akár megelőzze őket. Márpedig az elmúlt két meccsen csak az ikszig jutottak a piros-feketék, az előző fordulóban pont a Napoli ellen játszottak 1-1-es döntetlent otthon. Tavasszal idegenben a Milan jobbára csak döntetlenig jutott, viszont megverni sem tudta őket senki (3-4-0). Ennek alapján szinte borítékolható az újabb iksz, már csak azért is, mert a Juventusnak teljesen megfelel a pontosztozkodás.

Tipp: Döntetlen @ 3.70