Vasárnapi Serie A tippek


Torino 3.00, döntetlen 3.20, Roma 2.45
Aligha lehetnek már kieséséi gondjai a Torinónak, ettől függetlenül nem árt, ha résen lesznek a hátralévő fordulókban. Múlt héten 2-2-es döntetlent játszottak Bolognában. Legutóbbi hazai meccsükön 5-2-re kaptak ki a Napolitól, otthon ez volt az első vereségük tavasszal. Emellett három győzelem és két döntetlen hazai mérlegük.

A Roma hétfőn ikszelt a városi derbin (1-1) és így hetedik maradt. Idegenben február végén nyertek utoljára, legutóbb Palermoban léptek pályára vendégként és 2-0-ra kaptak ki. Tavasszal hét bajnokit játszottak más pályákon, egy győzelem, két döntetlen és négy vereség jött össze.

Tipp: Döntetlen @ 3.20

Milan 2.05, döntetlen 3.25, Napoli 3.80
Úgy játszott 2-2-es döntetlent a Milan múlt héten Firenzében, hogy a Fiorentina két büntetőt is rúghatott. Pedig ha behúzzák azt a meccset, közelebb kerülhettek volna aktuális ellenfelükhöz. Jelenleg harmadik a Milan 58 ponttal, a Napoli második 62-vel. Tavasszal mind a hat hazai meccsüket megnyerték a piros-feketék, érdekesség, hogy ebből négyet 2-1-re. Két gólnál többet csak a Lazionak lőttek (3-0), legutóbb a Palermo távozott 2-0-s vereséggel Milánóból.

Magára talált a Napoli az elmúlt hetekben, legutóbbi három bajnokijukat megnyerték. Múlt héten a Genoa ellen nyertek 2-0-ra Nápolyban. Idegenben csak kétszer nyertek ebben a naptári évben, a Torino és Parma volt az áldozat. Emellett három döntetlen és egy vereség idei idegenbeli mérlegük.

Tipp: Hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez @ 3.15