Vasárnapi olasz meccsek


Frosinone14.00  döntetlen6.10  Juventus1.24
Az igazán fontos bajnoki meccs a következő fordulóban jön el a Juventus számára, amikor majd a listavezető Napolit fogadják. Előtte viszont a kiesőhelyen álló Frosinone vendégeként kell bizonyítaniuk.

A szezon elején mindenkit megdöbbentett, amikor a Frosinone 1-1-s döntetlent játszott a Juve otthonában, de azóta a bajnoki címvédő óriásit lépett előre minden tekintetben. A hazaiak most aligha lesznek képesek hasonló bravúrra, bár igen hosszú nyeretlenségi szériát szakítottak meg a hétközi fordulóban azzal, hogy 1-0-ra verték otthon a Bolognát.

A vendégek viszont 13 bajnoki meccset nyertek meg zsinórban (ez új klubrekord), illetve mindössze egy gólt kaptak a 2016-os esztendőben lejátszott nyolc tétmeccs során.

Tipp: Vendég, kapott gól nélkül @ 1.75


Napoli1.14  döntetlen8.00  Carpi20.00
A Carpi ősszel alaposan megtréfálta a Napolit: kőkemény védekezéssel végül 0-0-s döntetlent harcolt ki a most kiesőhelyen szerénykedő csapat. Viszont a villám sem csap kétszer ugyanoda, úgyhogy most aligha ússzák meg ilyen olcsón a vendégek. A Napoli ugyanis átlagosan két gólt szerez a hazai mérkőzésein, míg aktuális ellenfele legutóbbi hat meccsén rendre gólt kapott.

A hétközi fordulóban a Lazio vendégeként nyert 2-0-ra a Napoli és ki más kezdte volna akkor a gólgyártást, mint Gonzalo Higuaín. Nem látunk olyan okot, ami miatt most ne lenne majd eredményes az amúgy 23 bajnoki találatnál járó csatár.

Tipp: Higuaín gól & hazai @ 1.69


AS Roma1.40  döntetlen4.65  Sampdoria8.50
Zsinórban két bajnokit is nyert az AS Roma: előbb otthon verték a Frosinone csapatát (3-1), majd kedden a Sassuolo vendégeként győztek 2-0-ra. Az új igazolások, Stephan El Shaarawy, Diego Perotti és Ervin Zukanovic egyelőre jó benyomást keltenek.

A Sampdoria viszont vészesen sodródik a kiesőzóna felé, ami leginkább annak köszönhető, hogy ebben az évben mindössze négy pontot szereztek. Aligha most kezdik majd el a felzárkózást.

Tipp: Hazai & mindkét csapat gólt szerez @ 3.35

Eredő odds: 9.91