Újra meglepetést okoz az újonc?


Sassuolo 4.30, döntetlen 3.60, Lazio 1.85
Hatalmas meglepetést okozott az eladdig pont nélküli Sassulo azzal, hogy múlt vasárnap leikszelt Nápolyban (1-1). Azért is volt meglepő ez az eredmény, mert két héttel ezelőtt meg egy hetest kaptak otthon az Intertől... Ezek után elég nehéz elég nehéz megjósolni, hogy ezen a meccsen mi lesz, mindenestre a hazai győzelem még a múlt héten történtek fényében sem túl valószínű.

Még akkor sem, ha a Lazio meglehetősen rapszodikasan teljesít az őszi szezonban. Eddigi mérlegük három győzelem és két vereség, múlt héten a Catania házigazdájaként nyertek 3-1-re, ugyanakkor idegenben még nem szereztek pontot.

Tipp: Döntetlen @ 3.60

Cagliari 4.05, döntetlen 3.30, Inter 2.00
Zsinórban három bajnokin is döntetlent játszott a Cagliari, az előző fordulóban a Livorno vendégeként szereztek egy pontot (1-1). Győzniük utoljára az első fordulóban sikerült, akkor az Atalanta ellen nyertek.

Második helyen áll az Inter tizemhárom ponttal, a Roma előzi meg őket kettővel. Egy kivétellel az összes meccsüket megnyerték eddig, a Juventus elleni rangadón játszottak 1-1-es döntetlent. Múlt héten a Fiorentina távozott tőlük pont nélkül.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.10

Roma 1.35, döntetlen 5.00, Bologna 9.00
Száz százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát a Roma és ez a jó rajt nem csak minket lepett meg, hanem az olasz futballtársadalmat is. Mindenestre az ilyen eredményeket nem kell különösebben megmagyarázni: az öt meccsen tizenkét rúgott, és mindössze egyetlen kapott gól önmagért beszél.

Tehát nem túl valószínű, hogy az eddig nyeretlen Bologna fog belerondítani a Roma eddig makulátlan statisztikájába. Idegenben eddig egyetlen pontot szereztek, Udinében játszottak 1-1-es döntetlent..

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.75

A kombináció eredő szorzója @ 12.86