Tovább tarthat a Bologna vesszőfutása


Cagliari5.50  döntetlen4.20  Inter1.58
Az előző fordulóban az Inter nagy lehetőséget szalasztott el azzal, hogy nem volt képes az AS Roma fölé kerekedni és 3-1-re kikapott hazai pályán a Farkasoktól. Stefano Pioli keze alatt még nem tudott nyerni a milánói gárda az első három helyezett csapat egyike ellen sem, miközben mindenki mást megvertek.

Vajon ugyanígy folytatják a Cagliari ellen is? Nem valószínű. Ebben a szezonban eddig csak háromszor kapott ki hazai pályán a Cagliari és azzal, hogy Fabio Pisacane lett a középhátvéd, a védelmük elég stabillá vált. Az Inter dolga egyáltalán nem lesz könnyű a gólszerzést illetően – már csak azért sem, mert a legutóbbi hat idegenbeli meccsükön csak ötször voltak eredményesek.

Tipp: 1X 2.38


Udinese7.50  döntetlen4.10  Juventus1.48
Paulo Dybala duplája mellett Gonzalo Higauín góljával nyert 3-1-re a Juve a hétközi kupaelődöntőben a Napoli ellen. Az argentin csatár remek formában van, hiszen a legutóbbi 11 bajnoki meccsén összesen 9 gólt rúgott.

A Zebrák magabiztosan vezetik a bajnokságot és nem az Udinese fogja őket megállítani. Ugyan Milant megverték, de az AS Roma, Inter és Napoli hármassal már nem tudtak mit kezdeni. Higuaín jelenléte gyakorlatilag garantálja a vendégsikert.

Tipp: Higuaín gól 1.98


Bologna4.75  döntetlen3.35  Lazio1.84
Zsinórban négy meccset vesztett el a Bologna, a múlt héten viszont egy döntetlent harcoltak ki Genoa vendégeként (1-1). Most viszont egy remek formában lévő Laziót látnak vendégül.

A római együttes 2-0-ra verte városi riválisát a hétközi kupameccsen és ez kellően felspannolhatta a vendégeket. A bajnokságban is egyre följebb lépkednek, jelenleg az ötödik helyen állnak, ami már Európa Liga selejtezőt ér.

Az sem a hazai csapat mellett szól, hogy 13 hazai meccsen mindössze 12 gólt tudtak szerezni, a Lazio pedig a legutóbbi két tétmérkőzését kapott gól nélkül hozta le. Ebből kiindulva nem valószínű, hogy sok gólt láthatunk majd ezen a vasárnap esti találkozón.

Tipp: Gólok 2,5 alatt 1.85