Tovább tart a milánói mélyrepülés?


Sassuolo3.30  döntetlen3.10  Inter2.35
Csupán egy ponttal szerzett eddig kevesebbet a hazai csapat, mint az Inter. A Sassuolo bajnoki mérlege ebben az évben 1-2-1, hazai pályán szeptember óta veretlenek. Idén már legyőzték a másik milánói csapatot – ráadásul idegenben – miért ne jönne össze az Inter ellen is a győzelem?

Már csak azért is, mert nagyon úgy fest, hogy az Internazionale pont ott folytatja, ahol a rövidke téli szünet előtt abbahagyta. Azaz hullámzó teljesítmény, vereségek, ikszek, néha egy győzelem. Múlt héten például hazai pályán kaptak ki 1-0-ra a Torinótól.

Tipp: 1X @ 1.60


Palermo1.80  döntetlen3.50  Verona4.85
Egymás után kétszer játszott 1-1-es döntetlent a Palermo, előző hétvégén Genovában, a Sampdoria vendégeként. Otthon szeptember vége óta veretlenek a bajnokságban sőt, azóta hét meccsből ötöt megnyertek, és kétszer játszottak döntetlent.

A Verona idei második győzelmének örülhetett múlt héten: 1-0-ra verték hazai pályán az Atalantát. A Palermo ellen igen jól megy nekik az utóbbi időkben: a bajnokságban és a kupában is nyerni tudtak a szicíliai gárda ellen.

Tipp: Félidőben X @ 2.18


Milan1.52  döntetlen4.10  Parma6.75
Még a tavaszi szezon kezdete előtt úgy nyilatkozott Filippo Inzaghi, hogy a helyes úton járnak. Nos, azóta vélhetően revideálta nézeteit az egykori csatár vagy esetleg a Serie B felé vezető utat látja jónak.

Persze a kieséstől még azért messze van az AC Milan, ugyanakkor nem ártana lassan meccset nyerniük ahhoz, hogy komolyan vehető legyen a gárda (ebben az évben eddig egy pontot szereztek négy forduló alatt). Mondjuk ilyen védelemmel és ennyire csapnivaló támadójátékkal nehéz lesz… Apropó védelem: Mexes múlt hétvégi ámokfutásának köszönhetően még tovább gyengült az amúgy is ingatag lábon álló hátsó alakzat.

A minden létező mutató tekintetében utolsó helyezett Parmánál nem is választhatnának jobb ellenfelet, bár az év elején azért megmutatták, hogy képesek ők is meglepetést okozni, amikor 1-0-ra verték otthont a Fiorentinát.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.40

Eredő odds: 4.88