Tovább szenvedhet a Milan


Roma – Empoli

Amikor már úgy tűnt, hogy az AS Romában nincs egy épkézláb csatár, jött Gervinho és vert két szépségdíjas gólt a Palermo elleni meccsen (4-2). A támadó újra a kezdőben találhatja magát, mivel Edin Dzeko még nem épült fel a térdsérüléséből, amit még szeptember végén szedett össze.

Arra azért elég kicsi az esély, hogy Gervinho megint duplázik, tekintve, hogy rendre bizonytalan volt a kapu előtt eddigi római karrierje során, azonban van egy dolog, amit nem szabad figyelmen kívül hagynunk ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban. Ez pedig az, hogy az AS Roma eddig csak egy meccset úszott meg kapott gól nélkül és öt mérkőzésen összesen kilencet kapott (minden sorozatot beleszámolva).

Mindkét csapat gólt szerez  – 2.05

 

Torino – Milan

A héten Silvio Berlusconi finoman jelezte Sinisa Mihajlovic felé, hogy nem igazán elégedett eddigi teljesítményével. Egészen pontosan egy hivatalos vacsora során úgy fogalmazott, hogy a Milan jelenlegi edzője remek munkát végzett az alapozással és a csapaton belüli feszültségek elsimításával, de a taktikán még bőven lenne mit csiszolni.

Az AC Milannak sürgősen el kell kezdenie a pontgyűjtést, ha nem akarja zsinórban a harmadik szezonját is BL részvétel nélkül elkezdeni jövőre. A milánói gárda a tizenegyedik helyen áll és eddig mindössze három pontot gyűjtött idegenben. Ezért most sem várok sokat tőlük, főleg azért, mert a Torino viszont igen jól szerepel hazai pályán.

Hazai – 2.40