A Torino alaposan megnehezítheti a Juventus dolgát


Bologna2.05  döntetlen3.35  Empoli3.80
Előzőleg sem becsülte alá senki Simone Verdi fontosságát a Bologna támadójátékában, de miután megsérült, a napnál is világosabbá vált, hogy nélküle semmire sem mennek elöl. A Bologna legutóbbi négy bajnokiján háromszor gólképtelen maradt és ez elsősorban a fiatal olasz csatár hiánya miatt van így.

Az Empolinak is nagy gondjai vannak a gólszerzéssel. Tizenöt forduló alatt mindössze hét gólt rúgtak, ami elképesztően kevés. Bolognai vendégjátékuk sem ígér gólzáport.

Tipp: Gólok 1,5 alatt 3.10


Torino4.25  döntetlen3.50  Juventus1.88
2015 áprilisában a Torino 2-1-re nyert hazai pályán a Juventus ellen, ezt megelőzően viszont húsz éven át hiába próbálkozott városi riválisával szemben. Biztos nem akarnak újabb húsz évet várni egy újabb győzelemre és most minden esélyük megvan egy jó eredményhez. Sinisa Mihajlovic egy olyan csapatot épített, ami sokkal jobb, mint amilyen az elmúlt két évtized együttesei voltak és ezt a meccset is jó formában várhatják (annak ellenére, hogy a múlt héten 2-0-ra kikaptak a Sampdoria otthonában).

A Juventusnál továbbra sem számíthatnak Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli és Dani Alves játékára. A védelmük sebezhető és a Torino alighanem megpróbál majd minél veszélyesebb támadásokat vezetni. Viszont ha olyan gyámoltalanul játsszanak majd, mint tette azt múlt héten az Atalanta, akkor annak ára lesz. Bár Mihajlovic mentalitásából kiindulva ilyesmivel nem kell komolyabban számolnunk.

Tipp: 1X 1.92


Inter1.65  döntetlen3.95  Genoa5.20
Egy optimista Inter szurkoló nyilván azzal jönne, hogy a milánói csapat zsinórban öt hazai meccset megnyert. Egy realista viszont egyből azzal vágna vissza, hogy a Southampton és a Fiorentina ellen óriási szerencséjük volt, a Sparta Praha elleni győzelem meg tulajdonképpen már fölösleges volt csütörtökön, hiszen az Inter így is, úgy is kiesett már az Európa Ligából. Ugyanakkor az kétségtelen, hogy Stefano Pioli munkájának vannak pozitív hozadékai: például a 17 éves csatár, Andrea Pinamonti debütálása ilyen.

A Genoa ellen viszont nem lesz könnyű dolga a hazai csapatnak, hiszen a vendégek két héttel ezelőtt a Juventust is képesek voltak legyőzni és most is meglepetést okozhatnak.

Tipp: X2 2.23