Toni betalál majd Rómában is?


Roma 1.42, döntetlen 4.40, Verona 8.50
Győzelemmel kezdte múlt héten a szezont az AS Roma, a Livorno otthonából hozták el a három pontot (2-0). A Veronától még soha nem kaptak bajnoki meccsen, hazai környezetben.

Az első forduló legnagyobb meglepetését az élvonalba frissen visszajutó Verona produkálta azzal, hogy legyőzte a Milant 2-1-re. Pedig a meccs elején még a vörös-feketék vezettek, aztán Luca Toni két gólt rúgott; soha rosszabb szezonkezdést. A veterán csatárnak egyébként ez a nyolcadik klubja pályafutása alatt és ezek szerint remek formában van.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.83

AC Milan 1.42, döntetlen 4.50, Cagliari 8.00
Szóval igencsak beégett a Milan az első fordulóban, erre aztán valószínűleg senki nem számított. Egy iksz mindig benne van a levegőben, ha olasz nagycsapat látogat egy szerényebb képességűhez, de azért ez durva volt. Még akkor is, ha meglehetősen tartalékosan álltak föl. Most hazai pályán javíthatnak.

Az Atalanta ellen 2-1-re nyert múlt héten a Cagliari, most Milánóban kéne valahogy helytállniuk. Ez már csak azért is lesz szép feladat, mert utoljára 1999-ben tudtak ponttal távozni a San Siroból.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.80

Udinese 2.10, döntetlen 3.20, Parma 3.80
Viszonylag simán kiesett az Udinese csütörtökön az EL-ből, miután 3-1-es hazai vereséget követően 1-1-es döntetlent ért el a Slovan Liberec otthonában. A bajnoki szezonjuk sem indult jól, a múlt héten 2-1-re kikaptak Rómában, a Lazio vendégeként.

A Parma egy remek 0-0-ával kezdte az idényt hazai pályán a Chievo házigazdájaként. Tavaly 2-2-es döntetlent értek el Udinében, most is az ikszre van talán a legnagyobb sansz.

Tipp: Döntetlen @ 3.20

Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!