Tippek pizza mellé


Napoli 1.48, döntetlen 4.40, Catania 6.50

Mindkét csapat győzött az előző fordulóban, ráadásul mindkét meccsen 2-1 volt a végeredmény. A különbség annyi, hogy a Napoli a Parma vendégeként ért el sikert, míg a Catania otthon verte meg a Fiorentinát.

A második helyezett Napoli otthon is igen jól szerepel, egyedül a Bolognától kapott hazai pályán még decemberben. A nápolyiak idén még veretlenek, csakúgy mint a Catania. Ugyanakkor az utóbbinak idegenben nem túl kiegyensúlyozott a teljesítménye, eddig csupán két győzelemre, három döntetlenre és öt vereségre futotta. Ősszel 0-0-át játszott a két csapat, azonban meglepő lenne, ha most is gól nélküli döntetlennel érne véget a találkozó.

Tipp: Első félidő 0-0 @3.40

Chievo 6.20, döntetlen 3.75, Juventus 1.60

A veronai csapat múlt hétvégén nem kis meglepetésre 1-0-ra nyert a Lazio otthonában. Most hazai pályán elkaphatja listavezető Juventust is, hiszen legutóbbi nyolc hazai bajnokiján nem kapott ki a Chievo, eddigi otthoni mérlege 5-4-2.
A Juve kedden kiesett a kupából, miután 2-1-re kikapott a Laziotól, a torinói klub utolsó három tétmeccsén nem tudott nyerni. Ugyan idegenben elég jól szerepeltek eddig (7-2-1), de minden szép sorozat megszakadhat egyszer.

Tipp: Chievo-Juventus 1-1 @ 7.25

Fiorentina 1.75, döntetlen 3.50, Parma 5.00

Két, nem túl jó formában lévő csapat találkozik Firenzében vasárnap. A Fiorentina idén még nem nyert meccset, a kupából is kiesett, mindössze egyetlen ikszecskét tudnak felmutatni idén. Talán most elindulhat fölfelé az itáliai Újpest mert három forduló óta a Parma is nyeretlen, mondjuk meccseltek a Juvéval és a Napolival is.
Otthon a Fiorentina igen impozáns mérleggel rendelkezik (7-3-1), a Parma viszont nem szerepel túl jól idegenben (2-3-6).

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 1.90