Terítéken a sereghajtók


Roma1.25  döntetlen5.75  Parma12.00
Múlt héten hosszú idő után nyert újra az AS Roma, a Cagliari otthonából hozták el a három pontot. Előzőleg négy döntetlent játszottak zsinórban, amiből három végződött 1-1-el. Most itt remek alkalom, hogy az óriási gondokkal küzdő Parma ellen tovább növeljék pontjaik számát. Ez még akkor is így van, ha páran influenzával küszködnek a Farkasok keretéből, illetve Gervinho és Seydou Doumbia is késve érkezett vissza az Afrika-kupa után.

Két hónapon belül másodszor van új tulajdonosa a Parmának. A klub komoly anyagi nehézségekkel küzd, sokkal tartoznak az adóhivatalnak és a játékosoknak is. Így aztán semmi meglepő nincs abban, hogy az egykor szebb napokat látott csapat 9 ponttal az utolsó, idei mérlegük pedig 1-0-5.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1) Roma @ 1.79


Torino1.80  döntetlen3.50  Cagliari4.80
Remek szezont produkál a Torino és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy zsinórban négy bajnokit is megnyertek. Ilyenre amúgy 1978 óta (!) nem volt példa. A Bikák hazai mérlege a szezonban 4-5-2, könnyen összejöhet egy újabb hazai siker.

Már csak azért is, mert a kiesőhelyen álló Cagliari zsinórban két bajnoki meccsen is kikapott: előbb az Atalantától, majd mint az föntebb is szóba került, a Romától. Idegenben nem sok babér termett nekik ebben a szezonban és igencsak meglepő lenne, ha megszakítanák a Torino remek sorozatát.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.02


Cesena14.00  döntetlen6.20  Juventus1.22
Egy kis időre úgy tűnt, hogy föltámad a kiesés elől menekülő Cesena, hiszen két bajnokit is megnyertek egymás után. Aztán múlt vasárnap 2-0-s vereséget szenvedtek az Empoli vendégeként, úgyhogy olybá tűnik, marad minden a régiben.

Meglepő lenne, ha a listavezető Juve elcsúszna most, de mint tudjuk, ez mindig benne van a pakliban az olaszoknál. Tevez játékát eltiltás miatt nélkülözik majd a Zebrák, úgyhogy itt a nagy lehetőség Llorente, illetve Morata előtt, hogy villantsanak valamit.

Tipp: Llorente gól @ 1.88

Eredő odds: 6.65