Szenvedhet a Juve, gálázhat a Napoli


Cagliari2.45  döntetlen3.25  Bologna2.95
Múlt héten a Cagliari Rómában próbált meg kiharcolni egy döntetlent – sikertelenül. Az AS Roma Dzeko góljával 1-0-ra győzött, míg a Cagliari védekező taktikájának köszönhetően egyetlen kapuralövést sem tudott összehozni azon a meccsen.

Hazai pályán alighanem inkább támadó felfogásban játsszanak majd. Ennek azonban a védekezésük is kárát látja, elég ha megnézzük azt, hogy hány gól esett a Cagliari legutóbbi 11 hazai meccsén. Mérkőzésenként legalább három találatot láthatott a publikum ebben a periódusban és erre most is megvan minden esély.

Tipp: Gólok 2,5 felett 2.07


Sassuolo7.00  döntetlen4.20  Juventus1.48
A Juventus összesen négy mérkőzést veszített el ebben a szezonban és mind a négy vereség idegenben történt, miután a Zebrák hét közben is tétmeccset játszottak. A soron következő bajnokijuk megfelel az előbbi kritériumoknak. Vendégként lépnek pályára, miután szerdán a Milannal találkoztak a kupában (a meccset 2-1-re megnyerték).

Mindez elég volna egy hazai győzelemhez? Kétséges. Viszont a Juve sikerére nincsen túl nagy odds, úgyhogy érdemes más opciókban gondolkodni. Mivel Allegri mester mostanában teret ad az összes támadó felfogású játékosának, ezért a Sassuolo csatárai előtt is adódhatnak majd lehetőségek, melyekkel élhetnek.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 2.00


Napoli1.14  döntetlen8.50  Palermo19.00
A Palermo kispadján már a negyedik új edző ül ebben a szezonban. Luis Diego azt hangoztatja, hogy még elkerülhető a kiesés, ami akár még igaz is lehet, csakhogy aligha Nápolyban kezdik majd a felzárkózást.

A Napoli kiváló formában van, zsinórban öt győzelemnél jár. Maurizi Sarrinak a legnagyobb problémája jelenleg az, hogyan állítsa fel a támadósort. Leonardo Pavoletti és Arakdiusz Milik is újra rendelkezésére áll, de a hiányukban szereplők is egytől egyig remek játékosok. Nem volna hát meglepő, ha alaposan kitömnék a Palermót vasárnap este.

Tipp: Gólok 3,5 felett 1.82