Serie A: Nyer végre a Roma?


Roma 1.90, döntetlen 3.45, Fiorentina 3.90
Zsinórban négy döntetlent játszott az AS Roma, ennek az lett az eredménye, hogy már csak a második helyen állnak a Juve mögött. Mivel a Zebrák győztek pénteken, ezért már hat pontos a Roma hátránya. Érdekesség, hogy a négy döntetlenből három 1-1-s végeredménnyel zárult, egy pedig 0-0-ával ért véget. Egyébként nagyszerűen funkcionál a Roma védelme, az egész őszi szezonban mindössze egy gólt kaptak hazai pályán, ami egészen elképesztő statisztika (egyedül az újonc Sassuolo tudott gólt szerezni a Stadio Olimpicóban).

Az előző fordulóban igen fordulatos meccsen győzte le 4-3-ra a Verónát hazai pályán a Fiorentina. Idegenbeli mérlegük ősszel 4-1-2, legutóbbi vendégjátékuk alkalmával Udinében szenvedtek 1-0-s vereséget. A Romát utoljára 2012 áprilisában tudták megverni, azóta három meccset játszottak egymás ellen, mindhármat a Farkasok nyerték. A két együttes római találkozóin általában legalább három gól szokot születni.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.16

Cagliari 1.85, döntetlen 3.45, Genoa 4.20
Három fordulója veretlen a Cagliari, először hazai pályán nyertek a Torino ellen (2-1), majd ikszeltek Rómában (0-0), múlt héten pedig hazai pályán játszottak 2-2-őt a Sassuolo ellen. Ősszel hazai pályán csak Bologna verte meg őket bajnokin, ez volt az egyetlen olyan meccsük, amikor nem tudtak otthon gólt szerezni. Mérlegük hazai környezetben 3-3-1, utoljára januárban játszottak a Genoa ellen pályaválasztóként, akkor 2-1-re győztek.

A Genoa hosszabb veretlenségi sorozattal büszkélkedhet, mint aktuális ellenfele; október 30. óta nem találtak legyőzőre. Múlt héten a Torinóval játszottak döntetlent hazai pályán (1-1), előtte az AC Milan vendégeként értek el ugyanilyen eredményt, ami már csak azért is figyelemre méltó, mert ritkán szoktak idegenben jó teljesítményt nyújtani. Mérlegük vendégként ősszel 2-2-3, csak kétszer fordult elő, hogy nem kaptak gólt és azokat a meccseket meg is nyerték.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00

Sampdoria 1.75, döntetlen 3.40, Catania 4.75
Csütörtökön 4-1-re nyert a Verona elleni kupameccsen a Samp', a bajnokságban viszont október vége óta képtelenek győzni. Az előző fordulóban 1-1-s döntetlent játszottak a Lazio ellen. Hazai pályán mindössze egy bajnokit húztak be eddig, amikor 1-0-ra verték az Atalantát. A Cataniát utoljára 2008-ban tudták megverni hazai pályán, azóta rendre döntetlent játszottak velük otthon (kétszer 1-1, egyszer 0-0). Góljaik felét eddig mindig a második félidő hajrájában szerezték.

A sereghajtó Catania eddig csak kilenc pontot tudott gyűjteni, a legutóbbi két fordulóban a Torinótól és a Milantól kaptak ki (3-1, illetve 4-1). Idegenbeli teljesítményük az őszi szezonban kimeríti a botrány fogalmát: az összes bajnoki meccsüket elveszítették, ha nem ők voltak a pályaválasztók. Becsületükre legyen mondva, hogy legalább egy gólt szoktak lőni, csak a Juventus és a Livorno ellen nem sikerült betalálniuk. Ugyanakkor kettő kapott gól alatt eddig egyszer sem úszták meg.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 2.20ccc

Inter 1.65, döntetlen 3.70, Parma 5.25
Az olasz kupában továbbment az Inter, viszont a bajnokságban továbbra is botladoznak. Az előző két fordulóban a Bologna és a Sampdoria ellen játszottak 1-1-et. Ilyenformán most kötelező lenne a győzelem a Parma ellen, már csak azért is mert az utóbbi években rendre nyerni tudtak ellenük hazai pályán. Egyébként a San Siróban csak a Róma tudott győzni (ezen a meccsen az Inter gólt sem lőtt, pedig ez nem szokott gyakran előfordulni) bajnokit az aktuális Serie A kiírásban, és két döntetlent leszámítva az Inter megnyerte ezeket a bajnokikat.

A Parma is továbbjutott a kupában, a bajnokságban pedig három fordulója nem találtak legyőzőre. Ugyanakkor idegenbeli mérlegük nem túl meggyőző: 1-2-3. Mondjuk két hete Nápolyból hozták el a három pontot, ami azért nem szokott gyakran előfordulni egyik első osztályú olasz csapat életében sem. Az Inter otthonából 2006 óta rendre nulla ponttal távoznak, de valahogy benne van a meglepetés a levegőben.

Tipp: A vendégcsapat gólt szerez a második félidőben @ 2.20

A kombináció eredő szorzója @ 20.91

Számolj vissza karácsonyig az Unibet Advent kalendárral! Minden nap más promócióval várunk oldalunkon - ingyen pörgetések, bónuszok, készpénz és tárgy nyeremények, kockázat mentes fogadások a sportfogadás, a kaszinó, a póker és a bingó kedvelőinek!

Látogass vissza minden nap az újabb meglepetésekért!