Serie A: Három meccs vasárnapról


Palermo1.72  döntetlen3.50  Cesena5.40
A másodosztályban 20 pontot vert a Palermo aktuális ellenfelére, a szicíliai csapat meggyőző fölénnyel nyerte meg a Serie B-t. Az első vonalban viszont szenvednek, hat forduló után még nyeretlen a gárda. Legutóbbi két bajnokiját úgy vesztette el a Palermo, hogy még gólt sem rúgott (Lazio 0-4, Empoli 3-0).

A tavalyi szezonban értelemszerűen kétszer játszottak a Cesena ellen, a hazai meccs 2-1-es győzelmet hozott, idegenben gól nélküli döntetlennel ért véget.

A rájátszást érő negyedik helyen végzett az előző szezonban a Cesena, onnan küzdöttek föl magukat az első osztályba, ahol csak egy hajszállal szerepelnek jobban, mint a Palermo. Hat forduló után mérlegük 1-3-2. A legutóbbi két fordulóban veretlenek tudtak maradni: 1-1-s döntetlent játszottak hazai pályán a Milannal, és ugyanígy 1-1-re végeztek Udinében is.

Tipp: X2 @ 2.12


Verona3.55  döntetlen3.30  Milan2.15
A két csapatnak egyaránt tizenegy pontja van, a Milannak plusz három találattal jobb a gólkülönbsége. Tavaly augusztusban 2-1-re nyert hazai pályán a Verona és simán van esély egy újabb hazai győzelemre, ugyanis a Verona hat tétmeccsen is veretlen tudott maradni otthon. Ha csak a szezonbeli bajnokikat nézzük, három meccsből kettőt megnyertek, egyszer ikszeltek.

A Milannal lassan beérni látszik Inzaghi munkája, ugyanakkor idegenben nem túl acélos milánói gárda: a Parma felett aratott 4-5-ös győzelmet leszámítva egy Empoli és egy Cesena elleni ikszet jegyezhettek föl maguknak.

Tipp: 1X @ 1.71


Inter2.45  döntetlen3.35  Napoli2.90
Nagy tervekkel indult neki az Inter a szezonnak, ehhez képest a valóság kicsit másképp alakult. Hat forduló után mérlegük nyolc pont, 11 kapott és nyolc rúgott gól. Az előző fordulóban a Fiorentina vendégeként kaptak ki viszonylag simán (3-0). Legutóbbi hazai meccsükön pedig a Cagliari győzte le őket 4-1-re.

A nápolyiaknál is döcögve indult a szezon, de mintha kezdene magára találni a Napoli: legutóbbi négy tétmeccsükön veretlenek maradtak. Az előző fordulóban hazai pályán gyűjtötték be a három pontot a Torino ellen. Utoljára áprilisban játszottak az Inter vendégeként, az a meccs gól nélküli döntetlennel ért véget.

Tipp: Az első 15 percben nem lesz gól @ 1.29

Eredő odds: 4.68