A Sassuolo játékában benne van a meglepetés


Atalanta - Inter

FC Internazionale Milano v US Sassuolo Calcio - Serie A : News Photo

Az Inter az első tizenhat szezonbeli bajnokijából csak kettőt veszített el és már csak ezért is igen furcsa, hogy a legutóbbi háromból viszont kettőt is elbukott. Pánikra még nincs ok, de nyilván tudnának mit kezdeni egy győzelemmel Milánó kék-fekete felén, hiszen még mindig versenyben vannak a bajnoki címért.

Az Atalanta zsinórban négy bajnokit veszített, de legalább kölcsönvette Alessandro Diamantit – ez egy igen fontos lépés, ugyanis támadásban meglehetősen halovány az Atalanta, különösen mióta Mauricio Pinilla megsérült. A hazaiaknál viszont hátul is akadnak gondok: a legutóbbi három meccsen összesen hét gólt kaptak; Diamanti érkezésével legalább van arra némi esély, hogy elöl eredményesebbek lesznek.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 2.17

 

Torino - Frosinone

Ígéretesen indult a Torino szezonja, ehhez képest a gárda most a 14. helyen áll és november óta nyeretlen. De legalább a klub vezetőit ez cselekvésre készteti, ennek egyik állomása Ciro Immobile visszaszerzése. A csatár huszonkét gólt rúgott a Torino színeiben a 2013/14-es szezon során és jelenleg a Sevilla kötelékébe tartozik, ahonnan kölcsönbe érkezhet.

De vajon milyen játékra számíthatunk tőle azok után, hogy sem a Bundesligában, sem pedig a La Ligában nem váltotta meg a világot? (A Dortmund színeiben három gólt rúgott 24 meccsen, míg a Sevillában kettőt nyolc mérkőzés során.)

Akárhogy is, a soron következő meccsen a Frosinone lesz a Torino ellenfele, amely simán jó lehet egy ikszre szombaton.

Tipp: Döntetlen @ 5.50

 

Napoli - Sassuolo

Különös, de igaz: ha vesszük a Serie A első hat csapatát és nem nézzük az eredményeiket az összes többi más csapat ellen, akkor a Sassuolo lenne az élen. Ők ugyanis már megverték ebben a szezonban a Napolit, a Juventust és az Intert, illetve ikszeltek az AS Roma és a Fiorentina ellen.

A mostani látogatás a Vezúv tövébe lesz szezonbeli legnagyobb kihívása a Sassuolónak. A Napoli veretlen hazai pályán és majdhogynem a legerősebb csapattal állhat ki, míg a vendégeknél nem játszhat majd Domenico Berardi és Paolo Cannavaro sem.

Minden körülmény egyértelmű hazai győzelemre mutat. Ugyanakkor nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a Sassuolo milyen jól szerepelt eddig a nagycsapatok ellen és hát a vendéggyőzelemre kínált odds is igen csábító. 

Tipp: Vendég @ 9.50