Rómába látogatnak Nagy Ádámék


Chievo–Juventus
A szezon elején még azt gondolhattuk volna, hogy ez nem lesz egy könnyed kirándulás a Juventus számára, hiszen tavaly sikerült pontokat elszórniuk a Chievo otthonában. Viszont a hazai csapat most nincs jó formában, az elmúlt négy fordulóban nyeretlenek maradtak.

Bár az is igaz, hogy a Juventus meg a hétközi BL-meccsén botlott, ráadásul hazai pályán ikszeltek a Lyon ellen. Persze ez teljesen más történet, mint például az újonc Crotone vendégeként vereséget szenvedni – mint történt az a Chievóval az előző fordulóban. Valószínűleg ha nehezen is, de behúzzák majd ezt a meccset a Zebrák.

Tipp: Vendég 1.45


Inter–Crotone
A héten ugye menesztették Frank De Boert az Intertől, ám a helyére egyelőre még nem szerződtettek senkit. Átmenetileg Stefano Vecchi irányítja az első csapatot, aki eleddig az utánpótlásban dolgozott. De Boer menesztése egyelőre nem indított el pozitív változásokat a milánói klubnál, ezt jól mutatja a Southampton elleni 2-1-es csütörtöki EL-vereségük.

Az Inter kerete papíron jóval erősebb, mint a vendégeké, ugyanakkor ez jó pár olyan csapatról elmondható, melyektől az Internazionale kikapott már ebben a szezonban. A hazai csapatnak leginkább abból adódnak a gondjaik, hogy nem tudnak kellően felpörögni egy-egy mérkőzés elején. Ezt alátámasztja az a statisztika, mely szerint 11 bajnoki során 8 alkalommal rendre az Inter épp aktuális ellenfele lőtte a mérkőzés első gólját.

Tipp: Első gól – Crotone 4.30


AS Roma–Bologna
A vendégeknél Mattia Destro újra edzésbe állt, miután három hetet kihagyott sérülés miatt. Önmagában ez a tény nem valószínű, hogy pánikot okozna Rómában, bár egykori csatáruknak kétségtelenül nem megy rosszul Bolognában sem. Viszont meglepő volna, ha a kezdőcsapatba neveznék Destrót, hiszen idő kell neki ahhoz, hogy újra formába jöjjön.

Különben meg az AS Romának nagyon jó a hazai mérlege, konkrétan eddig az összes bajnoki meccsüket megnyerték otthon. Összesen 17 gólt rúgtak öt meccsen és csak négyet kaptak. Nehéz dolga lesz hát Nagy Ádáméknak…

Tipp: Gólok 3,5 felett 2.12