Rangadók Olaszországban


Lazio - Juventus

Még csupán egy fordulón vagyunk túl, de máris láthattuk a Laziót nagyon jól és borzasztó rosszul is játszani. A római együttes már 3-0-ra is vezetett múlt héten az Atalanta ellen és ennek ellenére igen szoros lett a vége. A 4-3-as végeredményt egy 89. percben szerzett góllal állította be a Lazio. 

Sokan nyújtottak jó teljesítményt Simone Inzaghi fiatal csapatában – különösen a 21 éves csatár, Cristiano Lomabardi, aki még gólt is rúgott. Ugyanakkor sok hibával játszik még ez az együttes és a bajnoki címvédő Juventus ezeket ki is használhatja. Ráadásul a Lazio 2003 óta nem tudta bajnoki meccsen legyőzni a Zebrákat. 

Tipp: Vendég @ 1.75

 

Napoli - Milan

A Napoli 2-2-es döntetlennel kezdte a szezont az újonc Pescara ellen, szóval úgy tűnik, hogy Higuaín eladása mégsem volt a legjobb ötlet. Bár még van pár napjuk igazolni valakit a helyére. Most meg kell elégedniük azzal, ha Murizi Sarri kicsit újragondolja a kezdőcsapatot.

Arkadiusz Milik, Dries Mertens és Jorginho beállítása esetleg még egy hazai győzelmet is jelenthet. Egyébként otthon az előző szezonban végig veretlen maradt a Napoli, ugyanakkor a Milan roppant kellemetlen ellenfél, főleg mert Bacca nem hagyta el nyáron a góllövő cipőjét. 

Tipp: Hazai és mindkét csapat gólt szerez @ 3.30