Parádéznak majd a Verona csatárai?


Verona – Roma

Veronában veszi kezdetét az új szezon, ahová az AS Roma győzelmi reményekkel érkezik. Az előző szezon második felében meglehetősen súlytalanná váltak a Farkasok, most pedig bizonyítanák, hogy igenis komoly riválisai a bajnoki címvédő Juventusnak. Az Edin Dzeko, Mohamed Salah és Iago Falqué csatárhármas elég erősnek tűnik, főleg annak tükrében, hogy a Verona 65 gólt kapott az előző szezonban – a legtöbbet azon csapatok közül, melyek megőrizték elsőosztályú tagságukat.

Ugyanakkor a Verona is jócskán erősödött az előző szezonhoz képest, legalábbis ami a támadósort illeti. Luca Toni eddig is sok gólt termelt, de a nyáron leigazolták mellé Giampaolo Pazzinit. Egyikük sem fiatal játékos, de ketten együtt alighanem remek párost alkotnak majd.

Tipp: Gólok száma 2,5 felett @ 1.95

 

Lazio – Bologna

AS Roma A v AS Roma B : News Photo

Alaposan átalkult nyáron a Bologna: az előző szezonhoz képest hét új nevet találunk a kezdőcsapatukban. A legigéretesebb igazolásuk az a Mattia Destro, aki korábban az AS Roma és az AC Milan színeiben is futballozott, de nem igazán találta meg a helyét egyik csapatban sem. Talán egy kis klubban jobban kijön majd neki a lépés, a Bologna stílusa pedig különösen feküdhet neki.

A Lazio erősebb kerettel rendelkezik, hátul pedig igen robosztus védőkkel operál. A Bajnok Ligájában is érdekelt a csapat, a héten a Leverkusent verték hazai pályán 1-0-ra. Emiatt lehet, hogy a bajnoki küzdelmek kicsit hátrébb szorultak a rangsorban.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00