Pályán a bajnok


Juventus1.56  döntetlen4.30  Cagliari5.75
A végletekig lesajnált Juventus csak megmutatta, hogy számolni kell vele az európai kupaporondon. Bár a 2-1-es előny soványnak tűnik a madridi túra előtt, de mégiscsak előny.

A keddi BL meccs előtt viszont még itt van a hétvégi bajnoki, aminek különösebb jelentősége már nincs, hiszen a Juve bajnok lett a múlt héten. A hazaiak számára jó hír, hogy Pogba már edzett csütörtökön, lehet be is áll majd szombaton. Ugyanakkor biztos nem szakadnak majd meg Zebrák, miért is tennék.

Úgyhogy itt a nagy lehetőség a Cagliari előtt, hogy pontot raboljon Torinóból, ami igen jól jöhet még nekik a kiesés elleni küzdelemben.

Tipp: X2 @ 2.45


AC Milan3.90  döntetlen3.50  AS Roma2.00
A Milan csupán két góllal lőtt kevesebbet ebben a szezonban, mint a Roma. Ebből akár azt is gondolhatnánk, hogy mindössze ennyi a különbség a két csapat között, de valóság kicsit más. Már csak azért is, mert a Milan majd’ kétszer annyi gólt kapott eddig, mint aktuális ellenfele.

Az meg már szinte a közhely kategóriába tartozik, hogy mennyire nem megy a Milannak, zsinórban három bajnokit elveszített, öt fordulója nyeretlen Inzaghi csapata.

Az AS Roma a Lazióval van nagy versenyfutásban a második helyért, az előző fordulóban hazai pályán verték a Genoát 2-0-ra. Jó formában vannak a vendégek, ez Seydou Doumbia mostanában nyújtott nagyszerű játékának is köszönhető.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez és vendéggyőzelem @ 4.30

Eredő odds: 10.54