Palermóban botlik majd a Napoli?


Juventus - Sassuolo

Ha megnézzük az elmúlt két forduló eredményeit, azt hihetjük, hogy a Sassuolo egy mérkőzést megnyert, egyet pedig elveszített. Pedig a valóság ezzel szemben az, hogy a Pescarát is megverte a Sassuolo, csakhogy az ellenfél megóvta a mérkőzést, Antonio Ragusa jogosulatlan játéka miatt és így végül őket hozták ki győztesnek a zöld asztalnál. Egy ilyen történet bármelyik csapatra frusztrálóan hat, de azt is látni kell, hogy Eusebio Di Francesco keze alatt igencsak jól játszik a Sassuolo.

A Juventus eddig hibátlan, de a torinói együttes játéka még messze van a tökéletestől. Gonzalo Higuaín várhatóan ott lesz a kezdőcsapatban, csakúgy, mint Miralem Pjanic, de még nem várhatjuk azt a két új igazolástól, hogy azonnal varázsoljanak a pályán. Még össze kell szokniuk a csapattársakkal és hát az ellenfél sem túl kellemes.

Tipp: Hendikepes fogadás (0-1) döntetlen @ 3.55

 

Palermo - Napoli

Vajon megint rosszul jött a válogatott meccsek miatti szünet a Napolinak? Legutóbb igencsak visszaesett a teljesítményük és lejtmenetbe kezdtek. Egészen konkrétan az előző szezonbeli, Udinese elleni 3-1-es vereségről van szó, ahol Higuaínt még kis is állították. Most az sem segít sokat a Napolin, hogy szombaton játsszanak, hiszen Maurizi Sarrinak nem maradt sok ideje együtt dolgozni azzal a gárdával, mely nagy számban ad játékosokat a különböző válogatottaknak. 

A Palemro meglehetősen szerény körülmények között készülhet és hát Zamparini mester sem áll mindig a helyzet magaslatán. Viszont még így képesek voltak egy ponttal távozni az Inter otthonából az előző fordulóban, egy ikszre talán most is jók lesznek.

Tipp: Döntetlen @ 5.00