Olaszországban is jön a derbi!


Juventus 1.16, döntetlen 7.50, Verona 18.50
Veretlen még a bajnoki címvédő Juventus és ez első blikkre igen jól hangzik, de igazából két győzelem mellett egy döntetlent értek el eddig a bajnokságban. Ugyanakkor nem valószínű, hogy komoly nehézséget okoz majd nekik a Verona legyőzése hazai pályán. Már csak azért sem, mert az utóbbi időkben meccseik jelentős hányadát megnyerték a Delle Alpiban.

Valószínűleg még mindig nem dolgozták föl Milánóban az augusztus végi történéseket, amikor is a Hellas Verona 2-1-re verte hazai pályán a Milant. Ezt követően egy kijózanító római vereségbe szaladtak bele (3-0-ra kaptak ki az AS Romától), a legutóbbi fordulóban viszont nyertek hazai pályán az újonc Sassuolo ellen (2-0).

Tipp: Gólok száma több mint 3.5 @ 2.45

Roma 2.10, döntetlen 3.40, Lazio 3.60
Aki látott már valaha olasz bajnokit, annak valószínűleg nem kell különösebben bemutatni miről is szól ez a párharc, maradjunk annyiban ez több mint egy szimpla meccs. A Roma eddig mind a három bajnokiját megnyerte, nyolc gólt lőttek ezalatt és mindössze egyet kaptak.

A második fordulóban nagy verésbe szaladt bele a Lazio, a Juventus otthonában kaptak ki 4-1-re, viszont a többi két meccsüket megnyerték hazai pályán a Chievo és az Udinese ellen. Ha úgy tetszik, most is otthon lépnek pályára, hiszen ugyanazon a stadionon osztoznak legnagyobb riválisukkal. Legutóbb májusban játszottak a Roma ellen, az olasz kupa döntőjében, azt 1-0-ra megnyerték.

Tipp: Döntetlen @ 3.40

AC Milan 2.65, döntetlen 3.30, Napoli 2.70
A Verona elleni vesztes meccs után összekapta kicsit magát a Milan, azóta legalább veretlenek. A Cagliari ellen nyertek, majd leikszeltek Torinóban. Szerdán a BL-ben hazai pályán legyőzték a Celticet.

Mindhárom bajnokiját megnyerte eddig a Napoli, szerdán legyőzték a Dortmundot. Visszatérve az olasz bajnokságra, három meccs alatt kilenc gólt lőttek és mindössze kettőt kaptak. Szóval nem lenne meglepő, ha három ponttal távoznának a San Siroból.

Tipp: A Napoli nyeri a meccset @ 2.70

A kombináció eredő szorzója @ 23.15