Olaszországban is elkezdik


AC Milan1.60  döntetlen3.75  Sassuolo6.50
„A helyes úton járunk” – ezzel kezdte Filippo Inzhagi a mérkőzéssel kapcsolatos sajtótájékoztatót. Azt is elmondta, hogy a keretből mindenki kellőképpen motivált és ugyan egy hosszabb szünet utáni első mérkőzés mindig kicsit problémás tud lenni, bízik a jó játékban és a győzelemben.

Igaz, ami igaz: Múlt hét kedden, egy dubai haknimeccs alkalmával a Milan 4-2-re verte a Real Madridot, szóval a Sassuolo sem kéne, hogy akkora gondot okozzon hazai pályán.

Egyébként a vendégcsapat egy jól összerakott, masszív kis gárda, ezt már az előző szezonban is láthattuk. Tavaly májusban 2-1-re kikaptak a San Siróban, most is leginkább valami hasonló eredményre lehet számítani.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.83


Cesena11.00  döntetlen4.85  Napoli1.33
A kiesőhelyen álló Cesena a negyedik Napolit fogadja, ennek alapján a hazai csapat nem sok jóra számíthat. A tavaly még másodosztályú Cesena kapta a második legtöbb gólt a bajnokságban, szám szerint harmincat. Hazai mérlegük sem túl rózsás eddig: 1-4-3.

Katarban játszotta le a Juventus elleni Szuperkupa-meccsét a Napoli, melyet 2-2-es döntetlen után végül tizenegyespárbaj után a nápolyiak nyertek.

Most jóval könnyebb ellenfél vár rájuk és mivel egészen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott ősszel a Napoli, talán nem lövünk azzal nagyon mellé, ha vendéggyőzelmet várunk. Bár ugye az olaszoknál mindig becsúszhat egy iksz, szóval inkább a gólok számát érdemes megtippelni.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.47


Juventus1.42  döntetlen4.40  Inter8.50
Már az előbb említett Szuperkupa meccs előtt is kiderült, hogy a Juventus nem verhetetlen: október végén a Genoa verte 1-0-ra a Zebrákat. Igaz, ez volt Tevezék egyetlen bajnoki veresége ősszel, hazai pályán pedig pontosan két évvel ezelőtt kaptak ki utoljára, azóta három iksz kivételével az összes bajnokit megnyerték otthon, ami egészen elképesztő statisztika.

Az Inter már korántsem rendelkezik ilyen remek mutatókkal, sőt. Ha szépen akarunk fogalmazni, akkor mondhatjuk úgy, hogy az ősszel meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtott a tizenegyedik helyen forduló gárda.

Tavaly februárban viszonylag simán, 3-1-re nyerte a Juventus ezt a párharcot, egyáltalán nem lenne meglepő, ha nagyjából ugyanígy alakulnának a dolgok kedd este is.

Tipp: Tevez gól @ 1.97

Eredő odds: 5.30