Olasz meccsek vasárnapra


Sampdoria6.75  döntetlen4.25  Juventus1.49
Az előző fordulóban 2-1-re nyert a Juventus a Milan ellen, egy utolsó percben értékesített büntetőnek köszönhetően. A dolgukat leginkább a Gianluigi Donnarumma védései nehezítette meg, ha nem ő áll a milánói kapuban, akkor sokkal kényelmesebben nyert volna a Juve. Viszont ha ugyanolyan tempóban játszanak majd a Zebrák, mint egy héttel ezelőtt, akkor simán behúzzák majd ezt a meccset.

Ha viszont csak egy kicsit is tompább lesz a vendégcsapat, akkor azt a Sampdoria egészen biztosan kihasználja majd. A hazai együttes a legutóbbi hét meccséből ötöt megnyert és kétszer játszott döntetlent – többek közt a Milant és az AS Romát is megverték.

A listavezető Juventus eddig négy bajnokit veszített el ebben a szezonban, mindet idegenben és mindegyik vereség előtt a hét közepén is pályára léptek a Zebrák. Kedden ugye a Portót fogadták BL meccsen (1-0) és emiatt, meg a Samp’ jó formája végett, akár még egy meglepetés eredmény is benne lehet a pakliban.

Tipp: 1X 2.60


Udinese1.61  döntetlen3.85  Palermo5.80
Jó hír a vendégek számára, hogy Ilija Nestorovski sérülése nem volt komoly és várhatóan pályára léphet majd vasárnap. Viszont nagyjából ennyi, ami boldoggá teheti a szicíliai drukkereket, mert a bennmaradást jelentő 17. hely még mindig hét pontnyira van tőlük és már csak 10 forduló van hátra a szezonból.

Nestorovski játéka zavart okozhat az udinei védelemben, amely egyébként sem a betonkeménységéről híres: 2017-ben csak egy meccset tudtak kapott gól nélkül lehozni.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1.94


AS Roma1.24  döntetlen6.25  Sassuolo11.50
Az AS Roma mindent megtett annak érdekében, hogy ledolgozza a Lyon elleni hátrányát a csütörtöki Európa Liga meccsen, de hiábavaló volt az a 25 kapuralövés is. Spalletti csapata jól láthatóan erőnléti problémákkal küzd és nehéz azt hinni, hogy mindenki kipihente magát egy olyan meccset követően, ahol mindenki 100%-ot adott ki magából.

A Sassuolónál most keresve sem találhatnának jobb ellenfelet, hiszen a vendég együttes gólképtelen maradt a legutóbbi három bajnoki meccsén. Ez már csak azért is „bravúros” tőlük, mert ebből kettőt az igen gyenge formában lévő Crotone, illetve Bologna ellen játszottak.

Tipp: Félidő/Teljes idő – Hazai/Hazai 1.75