Olasz meccsek vasárnapra


Juventus 1.30, döntetlen 5.15, Catania 11.00
Múlt héten egy klasszikus 1-1-el nyugtázta nápolyi túráját a Juve, így hat pont különbség maradt köztük. A Catania vendégjátéka nem valószínű, hogy pánikot keltene Torino fekete-fehér részén. A Juve utoljára január elején kapott ki hazai pályán a Sampdoria ellen (1-2), azóta veretlenek otthon. Utóbbi két bajnokijukat úgy nyerték meg a Delle Alpiban, hogy még gólt sem kaptak.

A Catania becsülettel küzd a középmezőnyben, 42 ponttal a nyolcadik helyen vannak. Múlt héten kikaptak az Intertől otthon (2-3), ezzel három meccses veretlenségi sorozatuk szakadt meg. Legutóbbi idegenbeli fellépésük alkalmával Parmában nyertek 2-1-re, idei bajnoki mérlegük vendégként 2-1-1.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.90

Inter 1.78, döntetlen 3.40, Bologna 5.00
Az Inter egy laza hármast kapott csütörtökön a Tottenham vendégeként, az Európa Liga nyolcaddöntőjében. A bajnokságban negyedikek kék-feketék, ebben a szezonban meglehetősen hullámzó a teljesítményük. Idén már kilenc bajnokit lejátszottak, három győzelem, három döntetlen és három vereség jött össze. Házigazdaként viszont tavaly szeptember óta veretlenek, 2013-as mérlegük eddig 2-2-0.

A Bologna megnyerte utóbbi két bajnokiját, viszont mind a kettőt otthon játszották. Idegenben ritkán szerzenek pontot, legutóbb Pescara otthonában nyertek 3-2-re, még február elején. Idén négy idegenbeli meccsükből csak ezt nyerték meg a másik három alkalommal kikaptak, ráadásul úgy, hogy csak egy gólt rúgtak viszont ötöt kaptak.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 2.00

Lazio 2.55, döntetlen 3.20, Fiorentina 2.85
A Lazio az ötödik helyen áll 47 ponttal, mögöttük a Fiorentina foglalja el a hatodik pozíciót 45 ponttal. Csütörtökön EL meccsen nyert a Lazio Stuttgartban (0-2), a Milan ellen viszont borzasztó játékkal rukkoltak elő múlt hétvégén, aminek 3-0-s vereség lett a jutalma. Hazai pályán január végén a Chievonak sikerült megtréfálni a rómaiakat (0-1), azóta egy döntetlent játszottak a Napolival (1-1) és nyertek a Pescara ellen 2-0-ra.

A Fiorentina inkább otthoni szereplésének köszönheti mostani helyezését, idegenben még nem nyertek 2013-ban, sőt az összes meccsüket elbukták eddig vendéggént, szám szerint négyet. Ezeken a mérkőzéseken három gólt rúgtak és kilencet kaptak.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.80