Nyerni fog az AS Roma de gólt is kap


Empoli - Palermo

A szezonbeli nyolcadik edzőválás után – ez több, mint amennyi összesen megtörtént eddig a Serie A mezőnyében – sürgősen pontra, de inkább pontokra van szüksége a Palermónak. Walter Novellino csapata nyolc meccs óta nyeretlen és ha most hétvégén is kikap, akkor akár egészen a 19. helyig zuhanhat az együttes (mondjuk ehhez az is kell, hogy a többi eredmény kedvezőtlenül alakuljon a számukra). 

Az Empoli ugyan jobb pozícióban van a tabellán, de egy jó hosszú nyeretlenségi széria náluk is befigyel: konkrétan január 10-e óta nem győztek tétmeccsen. A vendég és a hazai együttes is híján van az önbizalomnak, ez leginkább a támadójátékukon látszik, hiszen legutóbbi 10 meccsén a két csapat összesen hét gólt szerzett.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.93

 

Roma - Inter

A Spalletti féle forradalom mit sem hagyott alább lendületéből, hiszen az AS Roma zsinórban nyolc bajnokit nyert és mérkőzésenként legalább két gólt rúgott a csapat. Ha most még a bajnokság elején járnánk és az Inter ugyanúgy 1-0-s győzelmekkel operálna fordulóról fordulóra, akkor egy igen érdekes összecsapásnak lehetnénk szemtanúi – már ami a stílusok csatáját illeti. Viszont a vendégeknek újabban akadnak gondjaik hátul és sorra kapják a gólokat.

Ráadásul nem csak a védekezéssel, de a gólszerzéssel is lehetnek majd problémái az Internek, ugyanis Rodrigo Palacio nem lehet majd ott a pályán és Mauro Icardi, illetve Stevan Jovetic játéka is kérdéses. Egy győzelemmel az Internazionale újra beszállhatna a Bajnok Ligája indulásért folytatott küzdelembe, ám az elmúlt két hónap bizonyította, hogy az AS Roma jobb formában van.

Tipp: Hazai & mindkét csapat gól @ 3.85