Nem kegyelmez majd a Napoli


Inter1.58  döntetlen3.80  Bologna6.50
Első látásra azt gondolhatjuk, hogy igazán kellemes ellenféllel játszik majd szombat este az Inter, ugyanis a Bologna a legutóbbi három fordulóban gólképtelen maradt – igaz, az éppen aktuális ellenfelek sem találtak be ellenük, azaz a vendégcsapat zsinórban három 0-0-s döntetlennel büszkélkedhet. Ugyanakkor komoly fegyvertény, hogy három héttel ezelőtt a Bologna olyannyira lezárta a területeket, hogy az akkor ellenük pályára lépő Juventus játékosai például egyetlen egy kapura tartó lövést sem tudtak megereszteni.

Az Inter egyébként a Palermót verte hazai pályán 3-1-re a múlt héten és elmondható, hogy gólgazdag meccseket játszanak mostanában. Egyszóval érdekes összecsapás lesz ez, de inkább majd a védekező csapat (esetünkben a Bologna) akarata érvényesülhet majd.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.74


Fiorentina1.28  döntetlen5.50  Verona11.50
Az Európa Ligából való kiesés óta erős lejtmenetbe került a Fiornetina, múlt hét pénteken az AS Roma mért rájuk elemi csapást a Stadio Olimpicóban (4-1). Ám még nincs minden veszve, hiszen csak három ponttal vannak lemaradva a harmadik helytől.

Az utolsó helyezett Verona pedig tökéletes ellenfélnek tűnik ahhoz, hogy talpra álljon a firenzei csapat. Legutóbbi két bajnokiját rúgott gól nélkül veszítette el a vendég együttes: előbb az Udinese, majd a Sampdoria vert őket.

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-1) hazai @ 1.77


Palermo11.00  döntetlen5.40  Napoli1.29
Kis túlzással a Palermónak lassan több edzője volt, mint ahány pontja lesz ebben a szezonban a Balogh Norbertet is foglalkoztató csapatnak. Giuseppe Iachini mindössze három hétig volt a csapat edzője és hát finoman szólva sem váltotta meg a világot a rendelkezésére álló időben (mondjuk hétfőn magától mondott le).

Az új mester, Walter Novellino a Palermo kispadján még pont nem ült eddig, de már 12 csapatnál edzősködött 1990 óta. Szép feladat benntartania a Palemrót, ami ugyan még pont nincs kiesőhelyen, de a körülményeket nagyszerűen jellemzi, hogy az ebben a naptári évben eddig megszerezhető 33 pontból kilencet gyűjtött a szicíliai csapat.

Új seprű jól seper – szokták mondani, de a Napoli ellen kisebbfajta csoda kéne a győzelemhez. A nápolyi csapat viszonylag hosszan tartó nyeretlenségi széria után talált vissza a győzelem útjára: múlt héten a Chievo ellen tudtak nyerni 3-1-re. Mivel az EL-ben már nem kell helytállniuk, ezért teljes erőbedobással a bajnokságra koncentrálhatnak.

Tipp: Vendég és mindkét csapat gólt szerez @ 2.80