Nehéz feladat előtt az Inter


Empoli - Genoa

Az Empolinál bíztak abban, hogy Mchedlidze sérülése rendbe jön a hétvégére és így lesz alternatívája az elöl csak szenvedő Massimo Maccarone-Manuel Pucciarelli párosnak, de grúz játékos kihagyta a csütörtöki edzést is. Így aztán Marco Giampaolónak nélküle és az eltiltását töltő Ricky Saponara nélkül kell megoldania a helyzetet.

Elég korlátozottnak tűnnek elöl az Empoli lehetőségei, viszont egy olyan csapat ellen játszik majd, melynek védelme rendre összeomlik a második félidőre. Ez így elsőre még jól is hangzik, de a hazai csapat ugyanilyen gondokkal küzd. Az Empoli és a Genoa összesen eddig 16 gólt kapott a második félidőben, úgyhogy nehéz attól a gondolattól szabadulni, hogy sok gólt látunk majd a második játékrészben.

Gólok száma a második félidőben 1,5 felett @ 2.38

 

Carpi - Bologna

Ugyan még csak a szezon elején járunk, de Bolognában már eléggé kétségbeestek a nyolc forduló alatt gyűjtött három pont miatt. Ráadásul úgy tűnt, hogy a másik újonc Carpinál sokkal jobban igazoltak nyáron, de ezt eredményekkel eddig még nem sikerült bizonyítani.

A Bologna játékosai eddig mindössze négy gólt tudtak összehozni, de most az olasz első osztály leggyengébben védekező csapatához látogatnak – a Capri eddig 19 gólt kapott – úgyhogy talán a nyáron 8,5 millió euróért szerződtetett Mattia Destro is elkezdi majd a gólgyártást. Ennek ellenére inkább Anthony Mouniertől várok gólt, aki eddig mind a négy bolognai találatban vastagon benne volt.

Mounier gól @ 4.10

 

Palermo - Inter

A Juventus elleni 0-0 nem volt rossz az Inter számára, de ahhoz képest, hogy zsinórban öt győzelemmel kezdték a szezont, az egymás után következő három nyeretlen mérkőzés bizonyára csalódást okoz a számukra. Egyébként szerdán felkészülési meccset játszottak az AC Milan ellen, de azok közül, akik ott helyet kaptak a kezdőben, maximum Geoffrey Kondogbiát és Jonathan Biabiany-t láthatjuk viszont a pályán szombat este.

Az Inter 2010 óta nem tud nyerni a Palermo vendégeként, de ehhez képest elég alacsony az odds a győzelmükre. Sokkal inkább csábító az 1-1-es döntetlenért kínált szorzó és nem mellesleg az elmúlt huszonhét Palermo-Inter meccsből tíznek ez lett a végeredménye.

Palermo-Inter 1-1 @ 7.50