Mindkét hazai csapat számára kötelező a győzelem


Inter 1.80, döntetlen 3.50, Atalanta 4.75
Szerdán elhalasztott bajnokiját pótolta az Inter, melyet meg is nyert idegenben a Sampdoria ellen. A milánói csapat két vereséget követően tudott újra győzni. Mostanában hazai pályán sem megy a kék-feketéknek legutóbbi három hazai bajnokijukon egy pontot szereztek. Döntetlent játszottak a Milan ellen, kikaptak a Bolognától és a Juventustól. Hazai mérlegük 7-4-4.

Az Atlanta is Sampdoriával játszott legutóbb csak éppen múlt hét szombaton. Ők 0-0-ás döntetlent értek Genovában. A tizenhatodik helyen tanyázó Atlalntának jól jönne akár egy pont is, csakhogy 2013-ban még nem játszott döntetlent idegenben, négy vereség és két győzelem a mérlegük. Két gólnál többet egy éve nem lőttek idegenben, a nagycsapatok otthonában többnyire gólképtelenek.

Tipp: a vendégcsapat nem szerez gólt @ 2.30

Napoli 1.38, döntetlen 4.50, Genoa 9.50
Mintha kijött volna a gödörből a Napoli, legutóbbi két bajnokijukon nyerni tudtak, ráadásul a múlt héten ötöt lőttek a Torinónak idegenben, igaz hármat kaptak mellé. Nápolyba nem nyerni járnak az olasz csapatok, ebben a szezonban csak a Bologna távozott három ponttal a dél-olaszországi városból. A Napoli hat mérkőzés óta veretlen otthon.

A Genoa borzasztó formában van, hat meccs óta nyeretlenek. Idegenben utoljára február végén szereztek pontot, akkor Palermóban játszottak 0-0-ás döntetlent. Nagyon ritkán rúgnak egy gólnál többet más pályákon, mérlegük 2-5-8.

Tipp: a hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez @ 2.15