Milik újra győzelemre vezetheti a Napolit


Lazio - Pescara

A Pescarát állítólag 2000 szurkoló kíséri el Rómába, ami azért nagy szó, mert a hazai nézőszámuk átlagban 8000 volt a Serie B előző szezonjában. A vendégszurkolók nagyszámú érdeklődése egyrészt a két csapat nagy múltra visszatekintő rivalizálásán alapul, másfelől pedig Massimo Oddo edző remek munkáját dicséri. 

A soron következő találkozó sem lesz könnyű a vendégek számára, hiszen a Lazio kerete erősebb. Ugyanakkor a Pescara eddig minden bajnokin legalább egyszer gólt szerzett és Simone Pepe személyében egy igazi titkos fegyverük is van, aki a karrierje során szerzett 29 találatból hármat rúgott már a Lazio ellen.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.85

 

Napoli - Bologna

Maurizio Sarri együttese nagyszerű rajtot vett a Bajnokok Ligájában, hiszen 1-0-s hátrányból fordított 2-1-re a Dinamo Kijev vendégeként. Ne feledjük azt, hogy Nápolyból Kijevbe eljutni alsó hangon egy tíz órás út, úgyhogy Sarri nincs könnyű helyzetben, ha fel akarja rázni csapatát egy ilyen hétközi megmérettetés után. 

Már most nagyon úgy tűnik, hogy a Napoli jó döntést hozott Arkadiusz Milik leigazolásával – a lengyel csatár kirobbanó formában van. Ebben a szezonban már négy gólt rúgott, de talán még beszédesebb az a statisztika, hogy a Napoli 11 gólt szerzett az alatt a 276 perc alatt, amit eddig Milik a pályán töltött és nullát abban a 84 percben, amíg nem volt pályán a lengyel. 

Tipp: Hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez @ 1.85