Milik nélkül maradt a Napoli


Napoli - Roma

Hatalmas veszteség érte a Napolit a válogatott meccsek miatti szünet alatt: Arkadiusz Milik súlyosan megsérült a lengyel válogatottban. Visszatérésére még hónapokat kell majd várni és biztos nagyon fog hiányozni, tekintve, hogy kilenc meccsen hét gólt szerzett a csatár.

Persze más is képes gólt lőni Nápolyban – Jose Callejon már ötnél jár a Serie A-ban – és Milik helyettese, Manolo Gabbiadini sem éppen naplopó. Ettől mondjuk még ez a párosítás korántsem egyszerű, ha jóslásokba akarunk bocsátkozni. A Napoli veretlen maradt a legutóbbi 22 hazai bajnoki meccsén, de az AS Roma például képes volt döntetlent kiharcolni náluk az előző szezonban. 

Tipp: Döntetlen 3.60

 

Pescara - Sampdoria

Az Empoli és az Atalanta elleni győzelmek már elég távoliak lehetnek a Sampdoria számára, hiszen a jó szezonrajt után alaposan visszaesett a csapat teljesítménye. Egészen pontosan a legutóbbi öt fordulóban csupán egy pontot tudtak szerezni. De még így is jobban állnak, mint a Pescara, amely utoljára augusztus végén tudott nyerni.

Ez a meccs különleges lesz Lucas Torreira számára, aki kulcsszerepet játszott a Pescara feljutásában, hogy aztán nyáron a Sampdoriához igazoljon. Új csapatában még adós a góllal, de nem lepődnénk meg rajta, ha régi csapata ellen eredményes lenne. 

Tipp: Torreira gól 9.50

 

Juventus - Udinese

Mivel Gonzalo Higuaín és Paulo Dybala csak csütörtökön érkezett vissza a Juventushoz az argentin válogatottól, Mario Mandzukic könnyen a kezdőben találhatja magát. A horvát csatár nagyszerű formában volt a válogatott meccsek alatt: összesen négy gólt szerzett Koszovó és Finnország ellen.

A vendégcsapat várhatóan foggal-körömmel fog védekezni, de biztosak lehetünk abban, hogy Mandzukic-nak lesz jó pár helyzete, amiből legalább egyet értékesíteni fog. 

Tipp: Mandzukic gól & hazai 2.04