Ma bajnok lehet a Juventus


Juventus 1.45, döntetlen 3.75, Palermo 9.20
Az előző fordulóban még nem jött össze, de most bajnok lehet a Juventus, ha legyőzik a Palermót. A múlt heti bajnokavatáshoz az kellet volna, hogy kikapjon a Napoli és akkor a Zebrák az ősi rivális Torino otthonában ünnepelhettek volna. Egyébként azt a meccset 2-0-ra megnyerte a Juve, amely csapatról elmondható, hogy az egész szezonban kiváló formában futballoztak és rácáfoltak azokra a várakozásokra, melyek szerint „úgy sem bírják ezt végig”. Hazai mérlegük ennek megfelelően impozáns: 13-2-2. Meglepő lenne, ha a kiesés ellen küzdő Palermót nem vernék meg.

A szebb napokat is megélt szicíliai csapat 32 ponttal a 17. Ám a mögöttük lévő Genoa ugyanennyi ponttal rendelkezik és a Siena is csak két egységgel van lemaradva. Három fordulóval a vége előtt tehát még bármelyikük kieshet. Igaz, öt fordulója veretlen a Palermo, múlt héten az Intert verték meg otthon 1-0-ra, viszont idegenbeli teljesítményük elég hitvány (1-7-9).

Tipp: A vendégcsapat nem szerez gólt @ 2.15

Lazio 1.67, döntetlen 3.75, Bologna 5.00
Négy fordulója nyeretlen a Lazio, nem csoda hát, hogy nyolcadikak. Könnyen előfordulhat, hogy az EL indulást jelentő ötödik helyre sem érnek oda. Ráadásul tavasszal már otthon is elkezdtek kikapni, szezonbeli mérlegük hazai pályán 11-2-4.

Úgy néz ki, hogy a Bologna a döntetlenekre hajt, öt forduló alatt öt ikszet játszottak. Utóbbi három meccsük egyaránt 1-1-el ért véget. Hasonló eredménnyel valószínűleg most is kiegyeznének, kiesni már nem tudnak. Legutóbbi négy vendégszereplésük alkalmával nem kaptak ki, az Intert le is győzték.

Tipp: Döntetlen @ 3.75

Napoli 1.42, döntetlen 4.50, Inter 6.80
Egy hosszan tartó rossz széria után már hetek óta jó formában játszik a Napoli. Hat fordulója veretlenek, ráadásul öt meccset megnyertek és csak a Milan otthonában ikszeltek. Otthon veretlenek tavasszal, nyolc hazai bajnokiból hatot megnyertek, kétszer játszottak döntetlent.

Számtalanszor leírtuk már, hogy ez nem az Inter szezonja, de a kék-feketék tesznek is róla, hogy magunkat kelljen ismételni. Múlt héten 1-0-ra kikaptak a Palermo otthonában, az elmúlt hat fordulóban hat pontot szereztek (két győzelem, négy vereség). Tavasszal idegenben csak a Cataniát és a Sampdoriát tudták megverni, ötször kikaptak, a Roma ellen ikszeltek.

Tipp: Napoli – Inter 2-1 @ 8.50