A Lazio meglepheti a Napolit


Torino - Cagliari

Ha egy focimeccs csak 45 percig tartana, akkor a Torino lenne most a listavezető az olasz bajnokságban. Viszont így csak a nyolcadik helyen áll Sinisa Mihajlovics együttese és hát adja magát a kérdés, hogy mégis mi történik velük a félidőkben? Az edző túl sokat kér tőlük és ezért pukkan ki rendre a meccsek hajrájára a Torino?

A Cagliari viszont pont az ellenkezőjét produkálja annak, amit a Torinónál megfigyelhetünk. Eddig 19 gólt szereztek a bajnokságban és ezekből 14 a második játékrészben született.

Tipp: Utolsó gól – Cagliari 2.65

 

Napoli - Lazio

Jön föl a Lazio, mint a talajvíz – elsősorban Ciro Immobile gólerős játékának köszönhetően. A támadó ugyanis a legutóbbi öt meccsén hét gólt szerzett. A negyedik helyen áll a római csapat, egy ponttal előzik meg a Napolit.

A hazaiak Bajnokok Ligája meccset játszottak kedden (1-1 a Besiktas otthonában), viszont a vendégcsapatnak nincsenek ilyen kötelezettségei, így egy teljes hetük volt felkészülni a rangadóra. Állítólag – ha nem is pont emiatt – de Simone Inzaghi azt fontolgatja, hogy három védős taktikával küldi majd pályára fiait. 

Akárhogy is lesz majd, a Lazio akár még mind a három pontot is elviheti Nápolyból szombaton. Bár a Napoli nem sokszor hibázik hazai környezetben, de a legutóbbi hét tétmeccsükből csak kettőt tudtak megnyerni és ez nem éppen a legjobb előjel számukra. 

Tipp: X2 2.23