Kijön a gödörből a Roma?


Juventus 1.65, döntetlen 3.65, Fiorentina 5.75
A Juve két nyeretlen kupameccs és egy szintén nyeretlen bajnoki után tudott győzni 2-1-re az előző hétvégén a Chievo vendégeként. A bajnokságban négy forduló óta nem talált legyőzőre a torinói csapat és továbbra is vezetik a tabellát. Kicsit árnyalja a képet, hogy legutóbbi három hazai meccsükön csak döntetlenre futotta a zebráktól. Otthoni mérlegükbe (8-2-2) az a Fiorentina igyekszik majd belerondítani, amely a múlt héten megszerezte idei első győzelmét Parmában (0-2). Ugyanakkor a lilák öt éve nem nyertek bajnokit a Juventus ellen, ősszel 0-0-át játszottak Firenzében.

Tipp: A vendégcsapat nem szerez pontot @ 2.25

Lazio 2.90, döntetlen 3.20 Napoli 2.50
A kirobbanó formában lévő Napoli még jobban megléphet a harmadik helyen álló Laziotól, de így is már hat pont a két csapat közti különbség. Idén még veretlenek a nápolyiak, utóbbi hat meccsükből ötöt megnyertek és csak egyszer játszottak döntetlent. Idegenbeli mérlegük lehetne jobb is (6-2-3) de mivel Lazionak nem megy jól mostanában, ezen simán javíthat a Napoli.

A kupában továbbjutott a Lazio (a Juventust ejtették ki), ám a bajnokságban három forduló óta nyeretlenek a rómaiak, ráadásul az utóbbi két alkalommal rendre kikaptak. Talán most hazai pályán sikerül majd elfogadható eredményt produkálniuk, hiszen eddig csak kétszer kaptak ki otthon, mondjuk ezt a két vereséget a világverőnek nem nevezhető Genoa és Chievo ellen sikerült abszolválni.

Tipp: A vendégcsapat mindkét félidőben pontot szerez @ 4.00

Sampdoria 3.45, döntetlen 3.35, Roma 2.15
Tragikusan szerepel ebben az évben a Roma, már ami a bajnokságot illeti (a kupában még állva maradtak), idén csak két döntetlen jött még össze és a múlt hétvégi szégyenteljes hazai vereség után (2-4 a Cagliari ellen) meg is köszönték Zeman mester eddigi áldásos tevékenységét. Egy ilyen lépés általában fölrázza a gödörbe került csapatokat, majd meglátjuk, mire mennek Genovában.

A nem túl előkelő 15. helyen tanyázó Samp’ előző két meccsén nem kapott gólt és az idei öt bajnokiból csak egyszer hagyták el vesztesen a pályát, két döntetlen és egy vereség mellett. Ősszel 1-1-et játszottak Rómában, de valószínűleg otthon inkább a győzelemre játszanak majd, ami akár meg is bosszulhatja magát.

Tipp: Gólok száma kevesebb, mint 2.5 @ 2.00