A Juventus már négy éve rendre elveri az AC Milant


Frosinone - Inter

„Szerény” 28 pontnyi különbség van a két csapat között. A vendégek őrzik az Európa Ligát érő ötödik helyüket, míg a hazai együttes beszorult a kiesőhelyre. Kicsit árnyalja a képet, ha közelebbről megvizsgáljuk a csapatok formáját. A Frosinone legutóbbi hat hazai meccséből csak egyet veszített el és azt is Juventus ellen. Mindeközben az Inter a legutóbbi hat idegenbeli mérkőzésén csupán három pontot szerzett.

A hazaiak eltiltás miatt nem számíthatnak a legeredményesebb góllövőjükre (Federico Dionisi), míg az Internél ugyanilyen okból a védő Miranda hagyja ki a meccset. 

Tipp: 1X @ 2.38

 

Chievo - Carpi

A 41 pontos Chievo kiesni már nem tud, de az európai kupaszereplést érő helyek is igen távol vannak számukra. A Carpi viszont kétségbeesett küzdelmet folytat a kiesés ellen. A Múlt heti, Sassuolo elleni 3-1-es vereség nyilván nem segített rajtuk, de azért még kellően motiváltak lehetnek ahhoz, hogy legalább egy pontot elcsípjenek.

Tipp: Döntetlen @ 3.20

 

Sassuolo - Genoa

A Sassuolo csupán egy ponttal van lemaradva a Milantól, úgyhogy az Európa Ligát érő helyek egyike nagyon is elérhető a számukra. Ha azt gondolnánk, hogy emiatt különös feszültség lenne úrrá rajtuk, nagyon is tévedünk. Ugyanis egyedül a Juventus volt képes arra, hogy megállítsa a remek formában lévő támadóikat.

A Genoa is új erőre kapott, a legutóbbi három meccsükön összesen nyolc gólt szereztek, bár kaptak mellé ötöt. Ráadásul az egyik legjobb támadójuk, Leonardo Pavoletti újra egészséges, és ha még a kezdőbe nem is nevezik, de vele együtt minden adott ahhoz, hogy sok gólos meccset lássunk.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 2.10

 

Milan - Juventus

Papíron ez lehetne a Juventus egyik legnehezebb bajnokija a szezonban, ám a helyzet az, hogy a legutóbbi hat alkalommal az AC Milan egy árva pontot sem tudott szerezni a Juventusszal szemben. Utoljára 2012-ben tudták legyőzni a Zebrákat, akkor pont az az Allegri ült a Milan kispadján, aki most a vendégeket erősíti. 

Van arra esély, hogy Sinisa Mihajlovic csapata megszorongatja a Juventust? Nem sok. Ez már csak azért is így van, mert a csapat egyik oszlopos tagja, M’Baye Niang még mindig nem épült fel, míg a vendégek már számtalanszor bizonyították, hogy a jelenleg eltiltását töltő Sami Khedira nélkül is képesek a jó teljesítményre.

Tipp: Vendég @ 2.00