Juve-Milan: Izzadságszagú hazai?


Juventus1.38  döntetlen4.70  Milan9.50

A Juventus növelhette volna előnyét múlt héten az AS Romával szemben, de még így is hét ponttal vezetik a tabellát Pogbáék. Nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, melyben a Juve elherdálja ezt az előnyt. Főleg, ha a védelemük továbbra is úgy funkcionál majd, mint ahogyan eddig: csupán egyszer fordult elő a klub történetében, hogy a bajnokság ezen szakaszában ilyen kevés kapott gólnál járjon (kilenc) a torinói csapat.

Nincs túl sok esély arra, hogy majd a Milan növeli a Juventus kapott góljainak számát. Nincsenek jó formában, rádaásul Mattia Destro az eltiltását tölti. A legutóbbi Juve elleni meccsüket 1-0-ra elveszítették a milánóiak, most is egy hasonlóan szoros vereségre van kilátás.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.96

 

Verona2.95  döntetlen3.30  Torino2.45

Torino FC v UC Sampdoria  - Serie A : News Photo

A helyén kell kezelni a Torino múlt heti, 5-1-es győzelmét a Sampdoria ellen. Bár az kétségtelen, hogy a vendégek tavaly november óta nem veszítettek meccset és három bajnokit nyertek zsinórban. A hazaiakról sok jót nem lehet elmondani és annak ellenére sincs túl sok esélyük, hogy a Torino középpályájáról egy fontos láncszem hiányzik majd Alessandro Gazzi személyében.

Tipp: Vendég – 2.45