A Juve átgázolhat a Palermón, míg a Napoli szenvedhet a Chievo ellen


Palermo - Juventus

FBL-ITA-SERIEA-JUVENTUS-CAGLIARI : News Photo

Ha az Interrel szemben elveszített rangadóról az jut eszünkbe, hogy a Juventus nem legyőzhetetlen, akkor a 4-0-s győzelem a Cagliari elleni meccsen emlékeztetett minket, hogy a Zebrák még mindig kiemelkednek a Serie A mezőnyéből. Egyébként a Palermót is pont ilyen arányban intézték el áprilisban, még az előző szezonban. 

A szicíliai gárda első győzelmének örülhetett a hétközi fordulóban: az Atalantát verték meg idegenben. A Juventus viszont túl nagy falat lesz nekik még akkor is, ha hazai pályán fogadják őket.

Tipp: Hendikepes fogadás (1-0), vendég @ 1.82

 

Napoli - Chievo

FBL-ITA-SERIEA-NAPOLI-BOLOGNA : News Photo

 

Egy csipetnyi feszültség sejlett föl a kulisszák mögül a Napoli hétközi 0-0-s döntetlenjét követően. A nápolyiak a Genoa vendégeként csak szenvedtek és Maurizi Sarri a bírók nyakába varrta az egészet. Erre a klub elnöke, Aurelio De Laurentiis közölte: semmilyen kifogást nem hajlandó elfogadni azok után, hogy a Napoli 128 millió eurót költött játékosokra nyáron. Ráadásul Nikola Maksimovic, Amadou Diawara, Marko Rog és Emmanuele Giaccherini még be sem mutatkozott a csapatban. 

Szombaton alighanem láthatjuk őket – ha nem is mind a négy játékost – a pályán, hiszen Sarri rotálja a csapatot a szerdai Bajnokok Ligája meccs miatt. Ugyanakkor a Napoli nem engedheti meg magának, hogy félvállról vegye a Chievo elleni meccset. A vendégcsapat holtversenyben a harmadik és egyik meccsén sem kapott még egy gólnál többet. 

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 2.23